Follow us

Vanessa Leandros | Το resort wear brand που επαναπροσδιορίζει την έννοια της πολυτέλειας

Μια νέα αρχή στον χώρο του Resort Wear είναι γεγονός.

MissBloom TEAM
Courtesy of Vanessa Leandros Instagram@vanessaleandros_official

Μια νέα αρχή στον χώρο του Resort Wear είναι γεγονός, καθώς το brand Vanessa Leandros ξεκινάει το ταξίδι του με σκοπό να επαναπροσδιορίσει την έννοια της πολυτέλειας. Με έμπνευση από τα μαγευτικά χρώματα και την αισθητική των αγαπημένων μας καλοκαιρινών αναμνήσεων, συνδυάζει με ιδιαίτερη ευφυΐα την κομψότητα και τη νοσταλγία. Κάθε κομμάτι της συλλογής παρέχει σχεδιασμένες λεπτομέρειες, πολυτελή υφάσματα, επιχρυσωμένα διακοσμητικά στοιχεία και μοναδικές σιλουέτες, προσφέροντας στον καθένα την ευκαιρία να εκφράσει το προσωπικό του στυλ, ενώ αγκαλιάζει τη γοητεία του καλοκαιριού.


Το brand Vanessa Leandros ενσωματώνει την εξαιρετική δεξιοτεχνία, τη βιωσιμότητα και τη διαχρονική κομψότητα. Τα υφάσματα είναι ιταλικής προέλευσης και διαθέτουν την υψηλότερη ποιότητα, ενώ η παραγωγή και ο σχεδιασμός έχουν γίνει εξολοκλήρου στην Ελλάδα. Επίσης, είναι σημαντικό να αναφερθεί η συνεργασία με καλλιτέχνες που εδρεύουν στο Παρίσι, οι οποίοι προσέφεραν μερικά εκλεκτά εμπριμέ σχέδια.



Η συλλογή κατασκευάστηκε στην Αθήνα από εξειδικευμένους τεχνίτες που μοιράζονται μαζί με το brand, το όραμα για μια ηθική μόδα και τη δέσμευσή για τη βιωσιμότητα. Γι' αυτό τον λόγο, η προσέγγιση στην παραγωγή έγινε με τρόπο που δίνει προτεραιότητα στην αποκλειστικότητα και τη μοναδικότητα. Κάθε κομμάτι της συλλογής αναγράφει έναν μοναδικό αριθμό, εξασφαλίζοντας ότι ο κάτοχός του διαθέτει πραγματικά ένα ιδιαίτερο και μοναδικό κομμάτι μόδας.

Η συνεργασία με το W Costa Navarino και τον φωτογράφο Joseph Alexiadi έδωσε την ευκαιρία να ζωντανέψουν το όραμά τους με έναν οπτικά σαγηνευτικό τρόπο. Οι εκπληκτικές εγκαταστάσεις του W Costa Navarino φιλοξένησαν τη φωτογράφηση, ενώ ο φωτογράφος Joseph Alexiadis απαθανάτισε με μοναδικό τρόπο το παραμυθένιο στυλ του brand.



Το νέο brand Vanessa Leandros απευθύνεται σε εκλεκτούς πελάτες που αναζητούν την αρτιότητα και την ποιότητα. Είστε έτοιμοι να καλωσορίσετε την εμπειρία της πολυτέλειας στον κόσμο του Resort Wear.

Photographer: Joseph Alexiadis

Assistant photographer: Βασιλική Αθανασιάδου

Styling: Natalia Balta

MUA: Eva Christina Tsoka

Talent: Rosalinde, d model agency

Branding: dalica

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ