Follow us

Η Δούκισσα Νομικού με το ολόσωμο μαγιό που αναδεικνύει όλες τις σιλουέτες

Η Δούκισσα Νομικού προτείνει το must have μαγιό του καλοκαιριού.

dutchesss_ Instagram @dutchesss_

Οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο νοητές κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν εκείνες που αγαπούν τα μπικίνι και τα προτιμούν κάθε καλοκαίρι. Στη δεύτερη ανήκουν όλες εκείνες που ορκίζονται στα ολόσωμα μαγιό. Τα τελευταία χρόνια βέβαια, οι beachwear τάσεις παρουσιάζουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, κάνοντας μας να θέλουμε να πειραματιστούμε περισσότερο με διαφορετικά μαγιό. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε αναζήτηση του τέλειου ολόσωμου, εκείνο που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού αξίζει σίγουρα την προσοχή σου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Δούκισσα Νομικού, που έχει ήδη ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές της, δημοσίευσε στον προσωπικό λοαγαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία στην παραλία, φορώντας το ολόσωμο μαγιό που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου. Πρόκειται για ένα ολόσωμο από τη νέα συλλογή της Triumph, το οποίο είναι στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του μπλε. Ο λόγος που το ξεχωρίσαμε είναι αφενός πως αγκαλιάζει τη σιλουέτα, αναδεικνύοντας την με τον πιο κολακευτικό τρόπο και αφετέρου τα έντονα χρώματα πρόκειται να τονίσουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Extra Tip: Μην ξεχνάς πως τα ολόσωμα μαγιό μπορούν να αναλάβουν και τον ρόλο του τοπ και να τα συνδυάσεις με φούστες, σορτς ή ψηλόμεσες παντελόνες για κομψά looks στην πόλη και το νησί.

Το beach look της Δούκισσας Νομικού

Get the Item

Θα το βρεις εδώ.

Ολόσωμο μαγιό Triumph

Ολόσωμο μαγιό Triumph

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ