Follow us

Γαία Μερκούρη | Επέλεξε το πιο hot χρώμα της σεζόν με το πιο απροσδόκητο σύνολο

Το monochromatic look της που θέλουμε να αντιγράψουμε

MissBloom TEAM
Η Γαία Μερκούρη φόρεσε τα sneakers της σε βραδινή έξοδο | Πώς να τα φορέσεις κι' εσύ Instagram@gaiamercuri

Από την αρχή της φετινής χρονιάς έχουμε παρατηρήσει την έντονη κυριαρχία των χρωμάτων τόσο στην ανοιξιάτικη όσο και στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Το dopamine dressing ήρθε, μετά την πανδημία, για να μείνει, καθώς το color blast στην εμφάνιση μας, έχει και την αντίστοιχο feedback στην ψυχολογία μας. Το dopamine dressing trend συνοδεύτηκε από τα αντίστοιχα χρώματα – τάσεις, τα οποία βλέπουμε να πρωταγωνιστούν στα street style looks των αγαπημένων μας fashion it girls. Lime, έντονο κόκκινο, πράσινο, παστέλ αποχρώσεις όπως και αποχρώσεις του μπλε, βλέπουμε να προτιμώνται ξανά και ξανά σε διαφορετικές εκδοχές.

Αυτή τη φορά, η Γαία Μερκούρη μας ενέπνευσε με το ενημερωμένο look της στο hot χρώμα τάση της σεζόν, το cobalt blue. Συγκεκριμένα, η Γαία Μερκούρη επέλεξε ένα twin set που αποτελούταν από short leggings και top στην ίδια απόχρωση. Το μοντέρνο, ενημερωμένο και color blast look της ολοκλήρωσε με sliders σε lime απόχρωση και τσαντάκι σε cobalt blue τόνο.

Δες την εμφάνιση της

Εάν θέλεις να εντάξεις το cobalt blue χρώμα στις εμφανίσεις σου δημιουργώντας ένα statement σύνολο μπορείς να επιλέξεις ένα monochromatic athletic look όπως η Γαία Μερκούρη ή ένα φόρεμα σε cobalt blue χρώμα. Εάν από την άλλη θέλεις να εντάξεις την απόχρωση στις εμφανίσεις σου με έναν ήπιο τρόπο μπορείς να δοκιμάσεις να φορέσεις ένα item σε αυτόν τον τόνο όπως ένα πουκάμισο, μία φούστα ή μία παντελόνα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ