Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει το έξυπνο styling tip για τις βραδινές εξόδους του καλοκαιριού

Η εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου στα εγκαίνια του νέου καταστήματός της.

Αθηνά Οικονομάκου NDP Photo Agency

Συνήθως, όταν σκεφτόμαστε το καλοκαίρι, το μυαλό μας ταξιδεύει στη θάλασσα, στα πλακόστρωτα σοκάκια των νησιών και στα λευκά σπίτι με τα μπλε παράθυρα. Σίγουρα, όλοι μας ανυπομονούμε για τις διακοπές, ωστόσο μέχρι τότε αξίζει σίγουρα να απολαύσουμε το καλοκαίρι στην πόλη με βραδινές εξόδους για δροσερά cocktails. Όσον αφορά στο στιλ μας μάλιστα, οι Ελληνίδες celebrities έχουν φροντίσει να μας προσφέρουν αρκετή στιλιστική έμπνευση, ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας. Να δημιουργήσουμε δηλαδή πολύ κομψά looks. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το παρακάτω πρόσφατο look της Αθηνάς Οικονομάκου.

Διαβάστε Επίσης

Η Αθηνά Οικονομάκου και η Μαίρη Συναντσάκη διοργάνωσαν ένα πάρτι, ώστε να γιορτάσουν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος για το brand τους, το Project Soma. Για την εν λόγω περίσταση, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να φορέσει ένα twin set, το οποίο αποτελείται από crop top και κρουαζέ mini φούστα, και τα δύο σε ένα πολύ εντυπωσιακό pattern σε hot pink απόχρωση. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε κόκκινη απόχρωση.

Διαβάστε Επίσης

Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το εν λόγω look της Αθηνάς Οικονομάκου είναι επειδή μας υπενθύμισε τη στιλιστική αξία των co-ords. Σε βοηθούν να ντυθείς εύκολα και χωρίς να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling, ενώ παράλληλα το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον όμως έχει και ο χρωματικός συνδυασμός που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου, αφού αντί να προτιμήσει ένα ζευγάρι παπούτσια σε ουδέτερο τόνο όπως το μπεζ, φόρεσε ένα έντονο χρώμα, δημιουργώντας ένα color blocking αποτέλεσμα.

Το summer look της Αθηνάς Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Get the Look

Sylvie Top Project Soma

Θα το βρεις εδώ.

Sylvie Skirt Project Soma

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ