Follow us

Μελίνα Νικολαΐδη | Ο stylish τρόπος που φόρεσε λευκό σορτσάκι σε βραδινή έξοδο

Το sexy glam βραδινό look της Μελίνας Νικολαΐδη

MissBloom TEAM
Μελίνα Νικολαΐδη | Ο stylish τρόπος που φόρεσε λευκό σορτσάκι σε βραδινή έξοδο Instagram@melina.nikolaidi

Αναμφίβολα οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ταυτίσει το καλοκαίρι με τα πιο αέρινα και δροσερά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, αυτά που μας προσφέρουν στιλ και άνεση τις ημέρες του καύσωνα. Τα κομμάτια τα οποία μπορούν να μας προσφέρουν αυτόν τον συνδυασμό είναι εκείνα που συνήθως προτιμάμε συχνότερα στις εμφανίσεις μας, και οι περισσότερες από αυτές είναι καθημερινές. Στην καθημερινότητα μας υπάρχουν πολλά fashion items που είναι άνετα και πρακτικά για τις go to εμφανίσεις μας και έξω από αυτή τη "λίστα”, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα μας σορτσάκια.

Τα σορτσάκια εδώ και χρόνια έχουν καθιερωθεί ως από τα πιο αγαπημένα staples της θερινής γκαρνταρόμπας καθώς είναι τόσο άνετα και πρακτικά όσο και stylish. Στην καθημερινότητα μας συνηθίζουμε να τα συνδυάζουμε με "ήπιων” τόνων κομμάτια όπως tank ή crop tops, κοντομάνικα πουκάμισα ή strapless tops. Πολλές όμως είναι οι περιστάσεις όπου με ένα σορτσάκι θα καταφέρεις να δημιουργήσεις εντυπωσιακά βραδινά looks.

Την έμπνευση για ένα glam βραδινό look με ένα σορτσάκι, μας την έδωσε η Μελίνα Νικολαϊδη. Συγκεκριμένα η Μελίνα Νικολαϊδη για βραδινή έξοδο με τις φίλες της επέλεξε να φορέσει ένα λευκό denim σορτσάκι το οποίο συνδύασε με strapped top σε loose γραμμή και μεταλλιζέ υφή. Το sexy glam look της ολοκλήρωσε με ζώνη σε ταμπά απόχρωση και μαύρο καπέλο.

Δες την εμφάνιση της


Για να δημιουργήσεις ένα βραδινό look με ένα λευκό σορτσάκι μπορείς να πάρεις έμπνευση από τη Μελίνα Νικολαϊδη και να το συνδυάσεις με ένα top σε μεταλλιζέ υφή ή απόχρωση. Εάν επιθυμείς ένα περισσότερο ήπιο αποτέλεσμα συνδύασε το λευκό σου σορτσάκι με λευκό ή μαύρο top και δώσε έμφαση σε statement αξεσουάρ όπως ένα bold ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και μία color splash ή party bag.

Τζιν σορτς, H&M

Ψηλόμεσο σορτς denim TRF, Zara

Ντένιμ σορτς με σκισίματα σε στιλ vintage, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ