Follow us

Ο διακριτικός τρόπος για να εντάξεις την 3D flower τάση στις εμφανίσεις σου όπως η Βάσια Κωσταρά

Ο stylish και safe τρόπος να εντάξεις την τάση του καλοκαιριού στα looks σου

Βάσια Κωσταρά | Ο “διακριτικός” τρόπος για να εντάξεις την 3D flower τάση στις εμφανίσεις σου Instagram@vassia_kostara

Ένας από τους λόγους που ανυπομονούμε για κάθε νέα σεζόν, είναι για τις νέες τάσεις που θα υιοθετήσουμε, και θα ανανεώσουμε με αυτόν τον τρόπο το στιλ και την γκαρνταρόμπα μας. Για τη φετινή σεζόν οι προτάσεις για να αναβαθμίσουμε επίκαιρα τις εμφανίσεις μας είναι ποικίλες και χωρίς αμφιβολία ικανοποιούν όλα τα γούστα. Είτε προτιμάς τα σύνολα και οι εμφανίσεις σου να έχουν minimal χαρακτήρα, είτε έναν περισσότερο bold ή statement, τα trends που επικρατούν σίγουρα θα σε ικανοποιήσουν. Ανάμεσα στις άλλες κυρίαρχες τάσεις, παρατηρούμε να έχει ξεχωρίσει εκείνη των 3D florals. Αναμφίβολα θα έχεις προσέξει τα εντυπωσιακά 3D λουλούδια που πρωταγωνιστούν σε φορέματα, φούστες, tops όπως και μαγιό, προσφέροντας τους μία εντυπωσιακή fashionable νότα.

Τα 3D florals έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν ένα item αυτόματα σε eye catching ενώ ταυτόχρονα "μαρτυρούν” την ενημέρωση σου για τις νέες τάσεις της μόδας. Λογικό και αναμενόμενο είναι μία τόσο bold τάση να μην ανταποκρίνεται σε όλα τα είδη στιλ, η αλήθεια όμως είναι ότι το κάθε trend μπορούμε να το φέρουμε στα μέτρα του στιλ μας, αρκεί να έχουμε βρει το item όπως και το styling combo που του ταιριάζει.

Για να εντάξεις με έναν ήπιο τρόπο την τάση των 3D florals στις εμφανίσεις σου μπορείς να ακολουθήσεις το styling trick της Βάσιας Κωσταρά. Συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό αέρινο twin set σε terracota απόχρωση το οποίο συνδύασε με 3D floral choker σε μαύρο χρώμα, εντάσσοντας έτσι την τάση στο look της.

Δες την εμφάνιση της



Για να δημιουργήσεις ένα ενημερωμένο αλλά ήπιων τόνων σύνολο με 3D florals, αρκεί να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με ένα "λουλουδάτο” αξεσουάρ όπως η Βάσια Κωσταρά. Εάν επιθυμείς να διατηρήσεις παρ 'αυτά χαμηλό το volume του outfit σου επέλεξε ένα neutral κομμάτι για να συνδυάσεις το floral αξεσουάρ σου.

Τσόκερ πολλαπλών θέσεων με λουλούδι, Stradivarius

Σκουλαρίκια λουλούδια, Zara

Μακρύ κροσέ κολιέ με λουλούδια, Pull & Bear

Κολιέ λουλούδι κροσέ, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ