Follow us

Dua Lipa | Όλα τα looks που επέλεξε στις διακοπές της στην Ελλάδα

Τα stylish summer looks της είχαν vibe ελληνικού νησιού

MissBloom TEAM
Dua Lipa | Όλα τα looks που επέλεξε στις διακοπές της στην Ελλάδα Instagram@dualipa

Το ελληνικό καλοκαίρι και το vibe του είναι κάτι που όποιος έχει βρεθεί στην Ελλάδα για καλοκαιρινές διακοπές το έχει αισθανθεί ενώ μπορεί να ανακαλέσει στην μνήμη του την αίσθηση, καθώς είναι τόσο έντονη. Όπως είναι αναμενόμενο, στις τόσο ξεχωριστές καλοκαιρινές διακοπές μας τεράστιο ρόλο στην καλοκαιρινή ξεγνοιασιά μας παίζουν τα καλοκαιρινά σύνολα μας, και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνονται και το υιοθετούν και οι τουρίστες που έρχονται για να επισκεφθούν τη χώρα μας, και οι παγκοσμίου φήμης τουρίστες, όπως η Dua Lipa.

Διαβάστε Επίσης

Η Dua Lipa βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Σίφνο, μαζί με τον σύντροφο της Romain Gavras, γιο του Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Το ζευγάρι απόλαυσε το ελληνικό καλοκαίρι στο έπακρον όπως είδαμε στο φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών τους που ανάρτησε η Dua Lipa στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Περνούσαν τις ημέρες τους στην παραλία και τα απογεύματα τους κάνοντας βόλτες σε πλακόστρωτα σοκάκια και απολαμβάνοντας την ελληνική κουζίνα.

Η παγκοσμίου φήμης pop star θυμίζεται για το στιλ της ενώ θεωρείται trendsetter τόσο στον κόσμο της ομορφιάς όσο και της μόδας, κάτι που επιβεβαιώθηκε με τη συλλογή της Donatella Versace ''La Vacanza'', μία συλλογή εμπνευσμένη από την ερμηνέυτρια αλλά φυσικά με την ξεκάθαρη Donatella Versace υπογραφή.

Όπως είναι αναμενόμενο, τα σύνολα της Dua Lipa στη Σίφνο δεν μας πέρασαν απαρατήρητα παρόλο που φάνηκε η pop star να "ρίχνει" λίγο τους τόνους των looks της σε σχέση με αυτά που μας έχει συνηθίσει, κάτι που μπορεί να οφείλεται στην ανέμελη carefree διάθεση της στο κυκλαδίτικο νησί.

Η Dua Lipa για τις πρωινές της εμφανίσεις προτιμούσε τα άνετα μπικίνι της με τριγωνάκια ως tops τα οποία ταίριαζε με άνετα τζιν σορτς. Για τις βραδινές της εμφανίσεις εξακολούθησε να έχει ένα low profile, επιλέγοντας καθαρές γραμμές στα κομμάτια που επέλεξε και ουδέτερες αποχρώσεις όπως μαύρο, λευκό και λαδί. Φυσικά όμως επειδή είναι η Dua Lipa και οι glam λεπτομέρειες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις εμφανίσεις της, παρατηρήσαμε την τάση του ολόσωμου μαγιό σε βραδινό της σύνολο ενώ φόρεσε και ένα εντυπωσιακό sheer/fishnet dress με στρας σε μαύρο χρώμα.

Δες όλα τα looks της.

Dua Lipa
Dua Lipa
Dua Lipa
Dua Lipa
Dua Lipa
Dua Lipa
Dua Lipa
Dua Lipa
Dua Lipa

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ