Follow us

Παγκόσμια πρεμιέρα Barbie | H Margot Robbie και όλες οι διάσημες στο ροζ χαλί

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Barbie και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις

Παγκόσμια πρεμιέρα Barbie | H Margot Robbie και όλες οι διάσημες στο ροζ χαλί Splash News / Ideal Images

Παγκόσμια πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία ''Barbie'' της Greta Gerwig με πρωταγωνιστικό δίδυμο την Margot Robbie και τον Ryan Gosling ως Barbie και Ken και ένα εντυπωσιακό cast που περιλαμβάνει γνωστά και λαμπερά ονόματα του Hollywood. Στην επίσημη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Ιουλίου στο Λος Άντζελες, έδωσαν το παρών όλοι οι συντελεστές της ταινίας και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το λαμπερό cast όπως και οι διάσημοι καλεσμένοι που περπάτησαν στο ροζ χαλί της εκδήλωσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σύνολα που επέλεξαν οι πρωταγωνιστές της ταινίας ήταν κάτι που περιμέναμε, λόγω της Barbiecore mania που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς πριν καν προβληθεί η ταινία, εισάγοντας μας στον ροζ κόσμο της Barbie. Η Margot Robbie, πρέσβειρα του Barbiemania, εδώ και καιρό έχει υιοθετήσει την τάση, αναδεικνύοντας την έντονα σε κάθε της εμφάνιση, επίσημη αλλά και casual, γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο έκανε την ανατροπή με το σύνολο που επέλεξε για την world premiere της ταινίας.

Συγκεκριμένα η Margot Robbie επέλεξε ένα μαύρο sequin dress το οποίο σέταρε με μαύρα γάντια και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά στο στράπλες φόρεμά της ήταν ένα κόκκινο λουλούδι στο τελείωμά του ενώ αναμφίβολα παρά το μαύρο χρώμα του φορέματος όλες μας μπορούμε να διακρίνουμε ότι μοιάζει με look που θα φορούσε μία συλλεκτική Barbie.

Παγκόσμια πρεμιέρα Barbie | H Margot Robbie και όλες οι διάσημες στο ροζ χαλί

Η 33χρονη ηθοποιός σκόπιμα δεν επέλεξε το Barbie trend ''the pink way'', καθώς τόσο οι καλεσμένοι όσο και οι συμπρωταγωνιστές της, όπως και ο Ryan Gosling, επέλεξαν να φορέσουν το ροζ χρώμα ως χαρακτηριστικό στοιχείο της εμφάνισης τους.

Barbie premiere
Gal Gadot

Barbie premiere
Shay Mitchell

Barbie premiere
Billie Eilish

Barbie premiere
America Ferrera

Barbie premiere
Dua Lipa

Barbie premiere
Ashley Graham

Barbie premiere
Nicky Minaj

Barbie premiere
Barbie premiere

Η επίσημη κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουλίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ