Follow us

Το beachwear look της Κλέλιας Ανδριολάτου που θέλουμε να αντιγράψουμε στις διακοπές μας

Το ανέμελο beach style που είναι ιδανικό για τα vibes των καλοκαιρινών διακοπών

Κλέλια Ανδριολάτου Instagram

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θέλουμε να αισθανόμαστε την ξεγνοιασιά της εποχής στα σύνολα μας τα οποία θέλουμε να είναι δροσερά και ανάλαφρα. Όσον αφορά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, εκεί είναι που πλέον δεν είναι επιθυμία το να φοράμε ανάλαφρα και ξέγνοιαστα outfits, αλλά ανάγκη. Για να δημιουργήσουμε ανάλαφρα, άνετα και ανέμελα σύνολα σημαντικό είναι να φροντίσουμε να δημιουργήσουμε looks με ελαφριά υφάσματα σε καθαρές γραμμές που αφήνουν το σώμα ελεύθερο και δροσερό.

Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά επιθυμούμε να έχει και το beachwear look μας στις διακοπές μας καθώς είναι αυτό με το οποίο θα περάσουμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας. Στην παραλία, στο beach bar, στην ταβέρνα μετά το μπάνιο, ενώ πολλές φορές μπορεί να έχει βραδιάσει και ακόμη να είμαστε με το μαγιό και αυτά που έχουμε επιλέξει ως cover up. Οι επιλογές που έχουμε για ένα stylish και ανάλαφρο beachwear look είναι ποικίλες και καλύπτουν όλα είδη στιλ, μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου τζιν σορτς, μια πουκαμίσα, ένα καφτάνι, μια maxi ή mini φούστα ή ένα ωραίο παρεό, όπως η Κλέλια Ανδριολάτου.

Συγκεκριμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου ως cover up του μαγιό της επέλεξε να φορέσει ένα printed παρεό σε μπλε απόχρωση το οποίο συνδύασε με μπικίνι σε λευκή απόχρωση με lime απόχρωσης print. Το beachwear outfit της ολοκλήρωσε με ψάθινο καπέλο.

Το beachwear look της Κλέλιας Ανδριολάτου που θέλουμε να αντιγράψουμε στις διακοπές μας

Ένα παρεό είναι μια από τις ιδανικότερες επιλογές για να αισθάνεσαι και να φαίνεσαι αέρινη και άνετη για τις day to night εμφανίσεις σου στις διακοπές σου. Συνδύασε το με το μπικίνι ή το ολόσωμο μαγιό σου και ένα ζευγάρι flip flops ή slides.

Παρακάτω beachwear looks για να πάρεις ιδέες για τις εμφανίσεις σου στην παραλία.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ