Follow us

Οι δύο πιο χρήσιμες συμβουλές για να αντιμετωπίσεις με στιλ τον καύσωνα

Συμβουλές μόδας για να ντυθείς κομψά στον καύσωνα.

street style Splash news / Ideal Image

Εάν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, χρειάζεται να παραδεχτούμε πως το καλοκαίρι είναι σίγουρα από τις αγαπημένες μας εποχές του χρόνου, αλλά κυρίως προτιμάμε την περίοδο των διακοπών. Όταν βρίσκεσαι στην πόλη με τον καύσωνα, είναι αρκετά δύσκολο να το απολαύσεις. Ειδικά αυτές τις ημέρες που ο υδράργυρος έχει ανέβει πολύ, χρειάζεται να σκεφτείς έξυπνα και να δημιουργήσεις looks που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις την υψηλή θερμοκρασία. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε κάποια συμβουλές μόδας που αξίζει να γνωρίζεις.

Styling Tip 1

Η βασική μέριμνά σου για αυτές τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού πρέπει να είναι τα ρούχα σε ανάλαφρα και δροσερά υφάσματα. Υφές όπως το λινό, το μετάξι και το βαμβάκι είναι ιδανικές για την πολλή ζέστη, αφού είναι άκρως απορροφητικές, επιτρέπουν στην επιδερμίδα να αναπνέει, ενώ παράλληλα έχουν αντιβακτηριδιακές ιδιότητες.

Styling Tip 2

Εξίσου σημαντικό είναι να προτιμήσεις ρούχα σε ανοιχτές αποχρώσεις όπως το λευκό ή το μπεζ και φυσικά να αφήσεις στη ντουλάπα τα ρούχα σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις όπως το μπλε ή το μαύρο, αφού αυτά εγκλωβίζουν τις ακτίνες του ήλιου και κάνουν την αίσθηση της ζέστης να είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Extra tip 1

Mini, midi και maxi, μονόχρωμα ή εμπριμέ, τα φορέματα είναι μία από τις πιο κομψές λύσεις για να αντιμετωπίσεις τον καύσωνα χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο προσωπικό στιλ σου. Προτίμησε φορέματα σε αέρινες, loose γραμμές που σου επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και δεν κολλούν στο σώμα, ώστε να νιώθεις όσο πιο άνετα γίνεται μέσα στην ημέρα.

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ