Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησε το πιο άνετο party look με flats στο νησί

Το πολύ άνετο και effortless look της που σίγουρα θα αντιγράψουμε

Η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησε το πιο άνετο party look με flats στο νησί Instagram

Το καλοκαίρι τα σύνολα τα οποία επιλέγουμε είναι πολύ σημαντικά, τόσο για την ψυχολογία μας και για την ανεβασμένη διάθεση που επιθυμούμε να έχουμε με τη συνεισφορά τους, όσο και για την πρακτικότητα της καθημερινότητας μας καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε την υψηλή θερμοκρασία. Στις καλοκαιρινές μας διακοπές μπορεί η λίστα με τα χαρακτηριστικά που επιθυμούμε να έχουν τα σύνολα μας να διαμορφώνεται λίγο διαφορετική καθώς η εξόρμηση μας στον καλοκαιρινό μας προορισμό θα τα περιλαμβάνει όλα.

Ανάμεσα στα όλα, περιλαμβάνονται και τα parties στην παραλία στα οποία θα παραβρεθούμε όπως και τα cocktails που θα απολαύσουμε σε πλακόστρωτα στενά. Και παρόλο που επιθυμούμε να ξεχωρίζουμε με το σύνολο μας, και συνήθως αυτό συνδέεται με ψηλοτάκουνα παπούτσια στο μυαλό μας, σε αυτές τις περιστάσεις γνωρίζουμε πως θα μας εξυπηρετήσει καλύτερα ένα ζευγάρι flat πέδιλα ή σανδάλια τα οποία θα μας επιτρέψουν να χορεύουμε και να διανύουμε πλακόστρωτες ή μη αποστάσεις με άνεση όπως και με στιλ.

Υπάρχουν πολλά glam και ενδιαφέροντα styling combos που μπορείς να δημιουργήσεις με flat πέδιλα ή σανδάλια και για ένα από αυτά, την στιλιστική έμπνευση μας την χάρισε η Χριστίνα Μπόμπα. Συγκεκριμένα η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ιδανικό look για party δίπλα στην παραλία, επέλεξε ένα μαύρο one shoulder φόρεμα σε στενή γραμμή και maxi μήκος με cut out στην περιοχή της κοιλιάς. Το look της ολοκλήρωσε με slides σε μαύρη απόχρωση.

Δες την εμφάνιση της

Παρακάτω μερικές ιδέες για glam looks με flat πέδιλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ