Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πιο άνετο και stylish σύνολο που μπορείς να φορέσεις στην πόλη

Το girly look της είναι ιδανικό για τις day to night εμφανίσεις μας στην πόλη

MissBloom TEAM
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε το πιο άνετο και stylish σύνολο που μπορείς να φορέσεις στην πόλη Instagram@stam_tsimtsili

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η άνεση μας είναι λίγο παραπάνω προτεραιότητα μας σε σύγκριση με τις υπόλοιπες εποχές καθώς η ανεβασμένη θερμοκρασία είναι αυτή που μας γεννά την ανάγκη να είμαστε πρακτικές με τις εμφανίσεις μας χωρίς να χάνουμε το στιλ μας. Για να καταφέρουμε να παραμείνουμε δροσερές και άνετες, διατίθενται πολλές επιλογές και styling combos έτσι ώστε να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αναμφίβολα, τα ανάλαφρα υφάσματα και οι άνετες γραμμές συνεισφέρουν σε μεγάλο βαθμό στην επίτευξη του ιδανικού καλοκαιρινού look, μεγάλο ρόλο παίζουν όμως και τα ίδια τα κομμάτια που πρόκειται να επιλέξουμε.

Για άνετα και stylish outfits κατά τις καλοκαιρινές ημέρες πάντα θα μπορούμε να καταφύγουμε για ασφάλεια και εγγυημένο στιλ στα αγαπημένα μας one pieces, τα φορέματα, τις ολόσωμες φόρμες όπως και τα playsuits. Για τα τελευταία θα μιλήσουμε συγκεκριμένα, όπως και για την στιλιστική αξία και την άνεση που μπορούν να προσδώσουν σε μία εμφάνιση. Τα playsuits είναι ιδανικά για τις day to night εμφανίσεις μας στην πόλη, όπως και στο νησί, καθώς δεν χρειάζεται να μας ταλαιπωρήσουν με το styling τους ενώ μας χαρίζουν στιλ και πρακτικότητα όπως και μεγάλη ελευθερία κινήσεων ενόσω διατηρούμε τη θερμοκρασία μας σε επιθυμητά επίπεδα.

Είναι εύκολο να συνδυαστούν τόσο με τα αγαπημένα σου flats, σανδάλια, πέδιλα, mules ή ακόμη και sneakers όπως και με ψηλοτάκουνα όπως πλατφόρμες, εσπαντρίγιες ή πέδιλα για μία περισσότερο formal περίσταση και εμφάνιση.

Για το ιδανικό day to night look, μας ενέπνευσε πρόσφατη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει μία κοντομάνικη playsuit με γιακά και φερμουάρ σε μπλε τόνους. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με flat slides.

Δες την εμφάνιση της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το πιο άνετο και stylish σύνολο που μπορείς να φορέσεις στην πόλη

Κοντή ολόσωμη φόρμα ντένιμ, Bershka

Κοντή ολόσωμη φόρμα με λινό, Zara

Ολόσωμο σορτσάκι με μοτίβο, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ