Follow us

Το αξεσουάρ παραλίας που δεν αποχωρίζονται οι Ελληνίδες celebrities

Το πρακτικό και stylish αξεσουάρ που μεταμορφώνει το beachwear look

MissBloom TEAM
Το αξεσουάρ παραλίας που δεν αποχωρίζονται οι Ελληνίδες celebrities Instagram

Κατά τη θερινή περίοδο στα σύνολα που επιλέγουμε για τις εμφανίσεις μας μπορούμε πολύ ευκολότερα να δημιουργήσουμε looks που αντιστοιχούν απόλυτα στο στιλ μας. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ευελιξία που μας προσφέρεται για προσθήκη αξεσουάρ, τόσο για να δημιουργήσουμε ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον σύνολο όσο και για να ταιριάζει ακόμη περισσότερο στο στιλ και την αισθητική μας.

Τους καλοκαιρινούς μήνες μας είναι πολύ ευκολότερο το να προσθέσουμε αξεσουάρ στην εμφάνιση μας τόσο λόγω των ανάλαφρων συνόλων όσο και λόγω των απλών και καθαρών γραμμών που μπορούν να "υποστηρίξουν” μία προσθήκη που θα αλλάξει τον χαρακτήρα του look. Όσον αφορά τα αξεσουάρ που προτιμάμε στην παραλία οι επιλογές είναι αρκετές. Παρεό, τσάντες θαλάσσης, μαντήλια όπως και καπέλα είναι κάποια από τα αξεσουάρ που μπορούν να αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις μας στην παραλία ενώ ταυτόχρονα είναι απόλυτα πρακτικά και μας εξυπηρετούν κατά τη διάρκεια της ημέρας μας.

Το αξεσουάρ που βλέπουμε να προτιμάται περισσότερο από τα άλλα είναι τα αγαπημένα, και πολύ απαραίτητα, καπέλα. Τα καπέλα, που κυρίως βρίσκουμε κατασκευασμένα από raffia υλικό, αναβαθμίζουν στιλιστικά οποιοδήποτε beachwear look, ενώ προστατεύουν το πρόσωπο, τα μαλλιά και το κεφάλι μας από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου.

Παρακάτω διαλέξαμε τα πιο stylish beachwear looks των Ελληνίδων celebrities έτσι ώστε να πάρεις ιδέες για τα πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις στην παραλία φέτος το καλοκαίρι.

Το αξεσουάρ παραλίας που δεν αποχωρίζονται οι Ελληνίδες celebrities

Ηλιάνα Παπαγεωργίου



Ψάθινο καπέλο, Η&Μ

Γείσο με raffia σε αντίθεση, Zara

Καπέλο με μαύρη κορδέλα, Pull&Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ