Follow us

Πώς θα φορέσεις το ολόσωμο μαγιό σου στην πόλη; Τα κομψά looks που μπορείς να αντιγράψεις

Πώς φορούν οι fashion experts το ολόσωμο μαγιό ακόμα και στην πόλη;

street style Splash News / Ideal Image

Ένας από τους λόγους που ανυπομονούμε για τον ερχομό του καλοκαιριού είναι για να φορέσουμε επιτέλους τα αγαπημένα μας μαγιό. Καθώς όμως μπορεί οι διακοπές και οι εξορμήσεις στην παραλία να αργούν, υπάρχει τρόπος για να τα φορέσουμε ακόμα και στην πόλη. Αρκεί να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των fashion experts και να αντικαταστήσουμε τα basic τοπ που φοράμε με κάποιο ολόσωμο μαγιό.

Διαβάστε Επίσης

Μπορεί να είναι ένα ολόσωμο σε basic χρώμα όπως το λευκό ή το μαύρο, αλλά και σε bold αποχρώσεις όπως το πορτοκαλί και το κίτρινο και να τα συνδυάσεις με τζιν σορτς ή με ψηλόμεσες λευκές παντελόνες. Μπορεί επίσης να επενδύσεις σε ολόσωμα μαγιό με έντονα μοτίβα και να αναβαθμίσεις τα every day σύνολα που φοράς στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση, τα ολόσωμα έχουν ρόλο leader στο καλοκαιρινό στιλ μας και σίγουρα αξίζει να σκεφτείς δημιουργικά για να το φορέσεις με διάφορους τρόπους.

Διαβάστε Επίσης

Για να σε βοηθήσουμε, παρακάτω ξεχωρίσαμε τους αγαπημένους συνδυασμούς που δημιουργούν οι fashion experts για να φορέσουν τα ολόσωμα ακόμα και στην πόλη.

Οι πιο κομψοί τρόποι για να φορέσεις το ολόσωμο μαγιό στην πόλη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ