Follow us

Τα καλύτερα ροζ φορέματα για να δημιουργήσεις τα δικά σου Barbie outfits

Βάλε το ροζ στο καλοκαιρινό σου στιλ μ' αυτά τα κομψά φορέματα.

Τα καλύτερα ροζ φορέματα για να δημιουργήσεις τα δικά σου Barbie outfits Splash News / Ideal Images

Διανύουμε τη χρονιά του ροζ, αλλά αυτό ως ενημερωμένη fashionista πιθανότατα το γνωρίζεις ήδη. Πέρυσι μας απασχόλησε έντονα η τάση του "Barbiecore", την οποία οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό στη Pink PP συλλογή Valentino, φέτος η τάση πάει ένα βήμα παραπέρα: δεν θα φορέσουμε απλά ροζ, θα ντυθούμε με έμπνευση το στιλ της Barbie. Η ταινία μόλις έκανε πρεμιέρα και ήδη από τις εμφανίσεις της Margot Robbie στο κόκκινο χαλί για την προώθηση και την πρεμιέρα της ταινίας πήραμε μία γεύση για το τι εστί Barbie outfits στην πραγματική ζωή.

Το ροζ, σε όλες τους τις αποχρώσεις από τις παλ μέχρι τις έντονες (hot pink), είναι ένα χρώμα που οι γυναίκες φορούν ήδη από κοριτσάκια! Μπορεί μεγαλώνοντας να μην είναι συνήθως η πρώτη επιλογή των γυναικών γιατί ο girly χαρακτήρας του δεν συνάδει με το στιλ στο οποίο έχουν καταλήξει, και είναι συνήθως μίνιμαλ, αλλά όλο και κάποιο τρόπο βρίσκουν για να το εντάξουν στα looks τους. Ειδικά φέτος, που η μόδα το έχει αναδείξει στο top χρώμα της χρονιάς.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να βάλετε το ροζ στις εμφανίσεις σας είναι να επιλέξετε ένα φόρεμα. Το καλοκαίρι, εξάλλου, ευνοεί τα looks που βασίζονται σε φορέματα και ένα κομμάτι είτε σε light pink είτε σε φούξια, μπορεί να σας αναδείξει με ελάχιστο styling στην πιο κομψή του καλοκαιριού στην πόλη ή τις διακοπές. Εμείς ρίξαμε μία ματιά στις συλλογές των brands για το καλοκαίρι και ανακαλύψαμε πολλά ωραία φορέματα σε ροζ για να δημιουργήσεις τα δικά σου Barbie outfits.

Ξεχωρίσαμε...

Midi φόρεμα με άνοιγμα στην πλάτη, Pink Woman.

Εμπριμέ maxi φόρεμα με τιράντες, Funky Buddha.

Φόρεμα Bardot, answear.gr

Ασύμμετρο μίνι φόρεμα με βολάν, Bershka.

Monochrome ριγέ μίντι φόρεμα, Riska.

Φόρεμα με φουσκωτό μανίκι, H&M.

Εφαρμοστό αμάνικο μίντι φόρεμα, Pull&Bear.

Φόρεμα μακρύ με κεντήματα, attrativo.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ