Follow us

Τα summer looks της Νάνσυς Ζαμπέτογλου μας υπενθυμίζουν τι πρέπει να πάρουμε μαζί στις διακοπές

Τα summer essentials των διακοπών με έμπνευση από τη γκαρνταρόμπα της παρουσιάστριας.

MissBloom TEAM
Τα summer looks της Νάνσυς Ζαμπέτογλου μας υπενθυμίζουν τι πρέπει να πάρουμε μαζί στις διακοπές Instagram

Οι διακοπές ξεκινούν σύντομα για τις περισσότερες και το ερώτημα για το τι θα βάλω στη βαλίτσα μου, είναι απ' αυτά που σίγουρα σε απασχολούν. Όλες μας, βεβαίως, γνωρίζουμε ποια είναι τα απαραίτητα κομμάτια για τις μέρες στο νησί ή σε κάποιο παραθαλάσσιο προορισμό, όμως λίγη στιλιστική έμπνευση παραπάνω είναι πάντα καλοδεχούμενη. Αυτή τη φορά τη βρήκαμε στα summer looks της Νάνσυς Ζαμπέτογλου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής "Studio 4" μοιράζεται στο Instagram φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της αποδράσεις. Και στα looks της εντοπίσαμε πολλά από τα summer essentials των διακοπών. Το πρώτο λόγο στις εμφανίσεις της έχουν τα φορέματα και αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι τα καλοκαιρινά φορέματα είναι η πιο κομψή και ευέλικτη επιλογή για τις διακοπές. Ένα μάξι φόρεμα με φλοράλ μοτίβο σε ζωντανά χρώματα, όπως αυτό με το οποίο ποζάρει σ' ένα από τα στιγμιότυπα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, αποτελεί την ιδανική πρόταση για μια βραδινή έξοδο στο νησί, όπως εξάλλου και ένα μακρύ φόρεμα τύπου καφτάνι με το οποίο τη βλέπουμε να φωτογραφίζεται σε άλλη λήψη.

Εκτός, όμως, από τα μάξι και μίντι, στις διακοπές σου θα χρειαστείς και τα μίνι φορέματα που αποπνέουν μια χαλαρότητα και μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ με τα φλατ σανδάλια σου ή ακόμα και τις σαγιονάρες σου. Η παρουσιάστια φόρεσε το δικό της μίνι εμπριμέ φόρεμα με πλατφόρμες και αναβάθμισε την εμφάνιση με μια stylish designer bag.

Σε άλλο look από τις διακοπές της, θα τη δεις να ποζάρει μ' ένα διαχρονικό κομμάτι του french style, τη μαρινιέρα. Φορεμένη μ' ένα σορτς και slides ή φλατ εσπαντρίγιες, η μαρινιέρα θα γίνει το go-to σύνολο των διακοπών σου. Τέλος, για τις εμφανίσεις σου στην παραλία, μπορείς να επιλέξεις όπως η παρουσιάστρια μια λευκή πουκαμίσα για να φορέσεις πάνω από το μπικίνι ή το ολόσωμό σου και να κρατήσεις για αξεσουάρ την πιο κομψή τσάντα θαλάσσης ή ένα ιδιαίτερο νεσεσέρ.

1. Το φλοράλ μάξι φόρεμα

2. To φόρεμα τύπου καφτάνι

3. Η μαρινιέρα (που θα φορέσεις με σορτς)

4. Το μίνι summer dress

5. H λευκή πουκαμίσα για την παραλία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ