Follow us

Τα Chanel looks της Barbie

O οίκος Chanel συμμετείχε με τις δημιουργίες του στα κοστούμια της ταινίας Barbie.

Barbie Courtesy of Chanel

Πολλοί μεγάλοι σχεδιαστές έχουν ντύσει την κούκλα Barbie και τώρα που αυτή απέκτησε τη δική της ταινία, ένας από τους πρώτους οίκους που συμμετείχαν με τις δημιουργίες του ήταν ο οίκος Chanel. Αυτή η συνεργασία μοιάζει απόλυτα λογική. Από τη μία, ο οίκος έχει το ροζ χρώμα ανάμεσα στα signature του, ενώ real-life "Barbies" όπως η Claudia Schiffer έχουν γράψει ιστορία στα runways του την εποχή του κραταιού Karl Lagerfeld. Από την άλλη, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Margot Robbie, είναι ambassador του οίκου.

Τα Chanel looks της Barbie

Το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Chanel με την παραγωγή και τους ενδυματολόγους της ταινίας Barbie, ήταν πέντε σιλουέτες που εμπνεύστηκε η Virginie Viard για την εμβληματική ηρωίδα, οι οποίες ολοκληρώνονται με αξεσουάρ του οίκου όπως καπιτονέ τσάντες, ανάμεσά τους και μία σε σχήμα καρδιάς, τα γυαλιά ηλίου - μάσκα από τη συλλογή Coco Neige, φο μπιζού και χειροπέδες, καπέλα από το Maison Michel (συνεργάτη του οίκου). Η βραβευμένη με Όσκαρ ενδυματολόγος και φίλη της Chanel, Jacqueline Durran, προμηθεύτηκε μία επιλογή από outfits σε διάφορες αποχρώσεις του ροζ από τις Ready-to-Wear, Coco Beach και Coco Neige συλλογές όπως τις φαντάστηκε η Virginie Viard. Τα πέντε looks που φοράει η Margot Robbie ως Barbie στην ταινία - τρία κοστούμια, ένα ski suit και ένα φόρεμα- επιλέχθηκαν με γνώμονα τον χαρακτήρα της ηρωίδας καθώς διανύει το ταξίδι της στη διάρκεια του φιλμ.

Barbie

H Margot Robbie για τα Barbie outfits της στην ταινία

Σε συνέντευξή της, η πρωταγωνίστρια και παραγωγός Margot Robbie δήλωσε ότι στη ταινία "Θα δείτε πολλά από τη Chanel, οι Barbies αγαπούν τη Chanel! Έχω πολλά υπέροχα outfits Chanel που φοράω. Η νοοτροπία της Barbie είναι να έχει πάντα όλα τα αξεσουάρ - υπάρχει πάντα ένα καπέλο ή ένα φιόγκος και σκουλαρίκια και κοσμήματα. Τα κοσμήματα είναι μεγάλα με τον τρόπο που θα ήταν σε μία κούκλα: μεγάλα κολιέ και σκουλαρίκια. Τα καπέλα δεν είναι ποτέ για προστασία, είναι απλά ένα ακόμα αξεσουάρ, μαζί με τις τσάντες και τα παπούτσια και όλα αυτά. Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό!"

Barbie

Σε άλλο σημείο της συνέντευξη, η Robbie περιγράφει τον ενθουσιασμό της όταν ανακάλυψε σ' ένα από τα archival looks της Chanel ένα ταμπελάκι που έγραφε "Claudia" [ σ.σ. Schiffer ] την οποία η ηθοποιός αποκαλεί μια "ζωντανή Barbie", ενώ περιγράφει ένα περιστατικό από τα παρασκήνια όπου όλες οι γυναίκες στο σετ ενθουσιάστηκαν με τη Chanel τσάντα-καρδιά και της ζητούσαν να την κρατήσουν για λίγο.

Barbie

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ