Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το πιο κολακευτικό τζιν σορτς για το καλοκαίρι

Το αγαπημένο τζιν σορτς της Χριστίνας Μπόμπα είναι το απόλυτο must have.

MissBloom TEAM
chrismpo Instagram @chrismpo

Το τζιν σορτς είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού ντυσίματος και όχι άδικα. Πρακτικό και άνετο, συνδυάζεται με διάφορους τρόπους, είναι άκρως κολακευτικό και ιδανικό για διάφορες περιστάσεις. Αυτή την περίοδο μάλιστα, που προετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές διακοπές, η ανάγκη για ένα ή και περισσότερα τζιν σορτς μεγαλώνει και ευτυχώς για όλες μας, η Χριστίνα Μπόμπα ανακάλυψε τα πιο κολακευτικά σχέδια.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η influencers και επιχειρηματίας περνά στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της, ταξιδεύοντας στα ελληνικά νησιά, από όπου και μοιράζεται διάφορα καλοκαιρινά στιγμιότυπα. Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της, η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται να φορά ένα τζιν σορτς από την καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα γκρι tank top και έχει κάνει το summer look της ακόμα και ξεχωριστό με διάφορα κοσμήματα.

Διαβάστε Επίσης

Εάν προετοιμάζεις λοιπόν τη βαλίτσα των διακοπών σου και αναρωτιέσαι ποια κομμάτια αξίζει να προσθέσεις σε αυτή, ένα τζιν σορτς όπως αυτό της Χριστίνας Μπόμπα είναι σίγουρα must have. Μπορείς να το συνδυάσεις με το μαγιό σου και ένα καφτάνι για τα looks της παραλίας ή με ένα εντυπωσιακό τοπ και ψηλοτάκουνα πέδιλα για τις βραδινές εξόδους στο νησί.

Το summer look της Χριστίνας Μπόμπα

Get the Item

Ψηλόμεσο γυναικείο τζιν σορτς Funky Buddha

Γυναικεία τζιν βερμούδα με ελαφριές φθορές Funky Buddha

Ψηλόμεσο γυναικείο τζιν σορτς Funky Buddha

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ