Follow us

Τρία beach looks της Αθηνάς Οικονομάκου που θα ζήλευε ακόμα και η πιο ενημερωμένη fashionista

Πώς θα ντυθείς κομψά στην παραλία σύμφωνα με την Αθηνά Οικονομάκου;

MissBloom TEAM
Instagram @athinao1konomakou Instagram @athinao1konomakou

Έχοντας καταφέρει να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο followers στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου έχει ένα προφίλ που μπορεί να χαρίσει style inspo για κάθε περίσταση. Λίγο πριν ετοιμάσεις τη βαλίτσα των διακοπών, σίγουρα αξίζει να ρίξεις μία ματιά στα looks που φορά η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας, αφού όπως φαίνεται ακολουθεί πιστά κάποια styling tips. Ποια είναι αυτά;

#1

Ένας έξυπνος τρόπος για να δείχνεις κομψή στην παραλία είναι να δημιουργήσεις ένα one tone beach look. Η Αθηνά Οικονομάκου, για παράδειγμα, εμπιστεύεται την κομψότητα του διαχρονικού μαύρου, συνδυάζοντας ένα μπικίνι με ένα παρεό.

Τρία beach looks της Αθηνάς Οικονομάκου που θα ζήλευε ακόμα και η πιο ενημερωμένη fashionista

#2

Εναλλακτικά και για εσένα που αγαπάς τα έντονα μοτίβα, μπορείς να δημιουργήσεις ένα total look με αυτό το pattern. Η Αθηνά Οικονομάκου προτίμησε να συνδυάσει ένα ολόσωμο μαγιό με ασορτί παρεό.

athinao1konomakou

#3

Ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου ένα crochet φόρεμα. Η ίδια προτίμησε ένα σε μπεζ απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα και τοσυνδύασε με επίσης nude μαγιό και ένα πολύ εντυπωσιακό καπέλο.

Instagram @athinao1konomakou

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ