Follow us

Styling tips| 10 διαχρονικοί κανόνες που κάθε γυναίκα χρειάζεται να γνωρίζει για να εξελίξει το στιλ της

Οι στιλιστικοί κανόνες που αξίζει να γνωρίζεις

Styling tips| 10 διαχρονικοί κανόνες που κάθε γυναίκα χρειάζεται να γνωρίζει για να εξελίξει το στιλ της Splash News / Ideal Images

Όσα κείμενα μόδας κι αν έχετε διαβάσει όσο κι αν παρακολουθείτε κάθε εξέλιξη της δεύτερης μεγαλύτερης βιομηχανίας του πλανήτη, δηλαδή της μόδας, πάντα θα εμφανίζονται πληροφορίες που θα σας εκπλήσσουν και θα σας ξαφνιάζουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι styling συμβουλές, για τις οποίες διαβάζουμε σε κείμενα από δημοσιογράφους μόδας και ακούμε από στιλίστες. Πάντα όμως θα υπάρχει μία νέα συμβουλή, ένα καινούργιο styling tip που θα μας φαίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο, ακόμα πιο πολύτιμο και θα μας βοηθήσει να απελευθερωθούμε όσον αφορά το ντύσιμο μας και τους συνδυασμούς που δημιουργούμε.

Έτσι λοιπόν, ξεχωρίσαμε δέκα στιλιστικές συμβουλές που κάθε γυναίκα χρειάζεται να γνωρίζει να εξελίξει το στιλ της.

1 Διατηρήστε την ισορροπία
Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα styling που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι πως σε κάθε σας εμφάνιση χρειάζεται να υπάρχει ισορροπία όσον αφορά στο δέρμα που μένει ακάλυπτο. Εάν φορέσετε μία μίνι φούστα, συνδυάστε την με ένα πουκάμισο ή εάν επιλέξετε ένα sexy crop top, συνδυάστε το με μία ψηλόμεση παντελόνα. Σύμφωνα με τη στιλίστρια της Angelina Jolie, Jen Rade "Αποφασίστε ποιο ένα και μοναδικό σημείο του σώματος σας θα τονίσετε και μείνετε μόνο σε αυτό".

#2 Δώστε έμφαση στα αξεσουάρ
Ακόμα κι αν είστε λάτρεις του minimal στιλ και η ντουλάπα σας είναι γεμάτη από ρούχα σε αποχρώσεις όπως οι γήινες, το μπλε ή το μαύρο, μπορείτε να αναβαθμίσετε τα looks σας με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα. Για παράδειγμα, μία κόκκινη τσάντα θα είναι το pop of color που θα αναβαθμίσει αμέσως ένα total black σύνολο.

#3 Συνδυάστε σωστά παντελόνια με παπούτσια
Σύμφωνα με τη Kate Young, στιλίστρια της Dakota Johnson, "Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο ντύσιμο τους είναι πως δεν επιλέγουν το σωστό στιλ και ύψος τακουνιού ανάλογα με το μήκος του παντελονιού τους". Σύμφωνα λοιπόν με τους στιλίστες, το στρίφωμα του παντελονιού σας θα πρέπει να είναι από μία έως τέσσερις ίντσες επάνω από το έδαφος.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ