Follow us

Κλέλια Ανδριολάτου| Τα χρώματα που προτιμάει στα μαγιό της φέτος το καλοκαίρι θα αναδείξουν τέλεια το μαύρισμά σου

Τα επίκαιρα χρώματα που θα ανανεώσουν τη διάθεση και τα beach looks σου

MissBloom TEAM
klelia Instagram

Το καλοκαίρι θέλουμε η γκαρνταρόμπα μας να εμπεριέχει ανάλαφρα υφάσματα, αέρινες γραμμές και φωτεινά όπως και έντονα χρώματα έτσι ώστε να είμαστε άνετες και δροσερές έτσι ώστε να έχουμε την ανάλαφρη διάθεση που ταιριάζει στην εποχή. Αφότου έχουμε κάνει τα πρώτα μας μπάνια και η επιδερμίδα μας έχει αποκτήσει bronze τόνους, οι περισσότερες από εμάς, αρχίζουμε και εξετάζουμε διαφορετικά τα χρώματα και τις διάφορες αποχρώσεις τους, που θα επιλέξουμε στα looks μας.

Πολλές είναι οι αποχρώσεις που αναδεικνύουν την μαυρισμένη επιδερμίδα μας, αναμφίβολα όμως κάποιες ξεχωρίζουν και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε περισσότερο εντυπωσιακές καλοκαιρινές εμφανίσεις. Παρόλο που είναι αρκετά τα dopamine boost colors που φέτος θεωρούνται hot τάσεις όπως το έντονο κόκκινο και οι αποχρώσεις του, το πράσινο, η απόχρωση lime, το cobalt blue όπως και το κίτρινο, κάποιες προτιμώνται περισσότερο από άλλες ακριβώς λόγω του εντυπωσιακού καλοκαιρινού vibe που μπορούν να προσφέρουν σε συνδυασμό με την μαυρισμένη επιδερμίδα μας.

Τις αποχρώσεις αυτές φαίνεται να προτιμά η Κλέλια Ανδριολάτου στις καλοκαιρινές beach wear εμφανίσεις της και συγκεκριμένα στα μαγιό της. Η πρωταγωνίστρια του Maestro απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της και παρατηρούμε ότι στα μαγιό της επιλέγει συχνά τόνους του ροζ όπως και του πορτοκαλί, δύο αποχρώσεις που μπορούν να αναδείξουν τέλεια κάθε μαυρισμένη επιδερμίδα προσφέροντας στην εμφάνιση μας το summer vibe που επιθυμούμε.

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει προτιμήσει να φορέσει ολόσωμα μαγιό σε φούξια και πορτοκαλί απόχρωση όπως και μπικίνι με τριγωνάκι top σε πορτοκαλί και ροζ αποχρώσεις.

Δες τις εμφανίσεις της

Κλέλια Ανδριολάτου| Τα χρώματα που προτιμάει στα μαγιό της φέτος το καλοκαίρι θα αναδείξουν τέλεια το μαύρισμά σου
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου
Κλέλια Ανδριολάτου

Ολόσωμο μαγιό με έναν ώμο και ψηλό κόψιμο, H&M

Ολόσωμο Μαγιό με Ενίσχυση Indonesia, Calzedonia

Σουτιέν Μπικίνι Τρίγωνο Flower Macramè, Tezenis

Σλιπ Μπικίνι Μπραζίλιαν Flower Macramè, Tezenis

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ