Follow us

Το μπικίνι της Σίσσυς Χρηστίδου θα σε πείσει να φορέσεις floral στην παραλία

Το pattern που θα ανανεώσει το beachwear look σου

Σίσσυ Χρηστίδου Instagram@sissychristidou

Μπορεί τα φωτεινά, τα έντονα και τα παιχνιδιάρικα μοτίβα να είναι συνδυασμένα στο μυαλό μας με την άνοιξη και το καλοκαίρι καθώς αυτές είναι οι εποχές που τα αναζητάμε τόσο για να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας όσο και τη διάθεση μας. Τα floral patterns όμως θα λέγαμε πως στο μυαλό μας αντιπροσωπεύουν τον ερχομό της άνοιξης γι' αυτό και συνήθως προτιμώνται περισσότερο σε ανοιξιάτικα κομμάτια. Η αλήθεια όμως είναι πως τα αγαπημένα λουλουδάτα μοτίβα, μπορεί να μην είναι groundbreaking την άνοιξη, όπως είχε πει και η Meryl Streep στο "The Devil Wears Prada”, το καλοκαίρι όμως ένα έντονο floral pattern σε απόλυτα καλοκαιρινά κομμάτια μπορεί να μας χαρίσει μία stylish groundbreaking εμφάνιση.

Για τη φετινή σεζόν τα έντονα χρώματα έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο στα ράφια των αγαπημένων μας fashion brands όσο και στις ενημερωμένες εμφανίσεις των αγαπημένων μας fashion it girls, χωρίς όμως να αποκλείονται τα ενδιαφέροντα χρωματιστά μοτίβα όπως και τα floral. Τα λουλουδάτα patterns τα βρίσκουμε στις καλοκαιρινές collections τόσο σε φορέματα, παρεό όπως και μαγιό. Στα μαγιό συγκεκριμένα βρίσκουμε στην αγορά παιχνιδιάρικα και girly patterns που θα ανανεώσουν και θα αναβαθμίσουν το beach look μας.

Την επιθυμία να αποκτήσουμε ένα μπικίνι με floral pattern μας την ενέπνευσε η εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μπικίνι σε μαύρο φόντο με λουλούδια σε μπλε, μωβ και ροζ αποχρώσεις.

Δες την εμφάνιση της


Μπαλκονέ Σουτιέν Μπικίνι με Τριαντάφυλλα και Animal Print Nizza, Calzedonia

Μπραζίλιαν Ντραπέ Σλιπ Μπικίνι Διπλής Όψης Nizza, Calzedonia

Τριγωνικό σουτιέν μπικίνι με ενίσχυση, H&M

Σλιπ μπικίνι με δέσιμο, H&M

Ενισχυμένο Σουτιέν Μπικίνι Στράπλες Romantic Roses, Tezenis

High Waist Σλιπ Μπικίνι Romantic Roses, Tezenis

Balcony bk bra in different cup sizes, Yamamay

High-side bottom, Yamamay

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ