Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Όλοι οι stylish τρόποι που έχει εντάξει το Barbie trend στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της

Τα stylish barbie looks της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θέλουμε να αντιγράψουμε

Σταματίνα Τσιμτσιλή| Όλοι οι stylish τρόποι που έχει εντάξει το Barbie trend στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της Instagram@stam_tsimtsili

Είναι αρκετές οι τάσεις της μόδας που έχουν ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν, η denim on denim, quiet luxury όπως και αυτή που θέλει τα έντονα dopamine boost χρώματα να ξεχωρίζουν στις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Μία ακόμη όμως τάση θα μπορούσαμε χωρίς αμφιβολία να πούμε πως δημιουργήθηκε από την πολυαναμενόμενη ταινία της Greta Gerwig, Barbie.

Το Barbiecore trend ή αλλιώς Barbie mania έχει φέρει όλες τις αποχρώσεις του ροζ και του φούξια στο προσκήνιο περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, τόσο στον κόσμο της ομορφιάς όσο και στον κόσμο της μόδας. Τα fashion brands διαθέτουν μεγάλη ποικιλία σε όλα τα fashion items που μπορεί να εμπεριέχει μία γυναικεία γκαρνταρόμπα δίνοντας μας έτσι την επιλογή να εντάξουμε το Barbie trend στις εμφανίσεις μας με το styling που ταιριάζει περισσότερο στο στιλ μας.

Φούστες, φορέματα, σορτς, μαγιό, παντελόνια όπως και αξεσουάρ είναι κάποιες από τις επιλογές που έχουμε για να δημιουργήσουμε ένα Barbie like look για κάθε πιθανή περίσταση. Πέρα από τα fashion brands που μας προσφέρουν πληθώρα επιλογών κομματιών σε ροζ αποχρώσεις, πολλές celebrities αλλά και fashion it girls έχουν επιλέξει να εντάξουν την ροζ τάση στα looks τους, όχι μόνο επειδή είναι τάση, αλλά και επειδή οι ροζ και φούξια τόνοι αναδεικνύουν απόλυτα τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

Ανάμεσα στις celebrities που έχουν προτιμήσει τις ροζ αποχρώσεις στα σύνολα τους εντονότερα από προηγούμενες χρονιές είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια έχει προτιμήσει να εντάξει την Barbie τάση σε αρκετά από τα summer looks της, όπως σε μαγιό μπικίνι, ολόσωμα, φορέματα αλλά και αξεσουάρ.

Συγκεντρώσαμε τα Barbiecore looks της και στα παρουσιάζουμε παρακάτω για να πάρεις έμπνευση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ