Follow us

Τα beach cover ups που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities φέτος το καλοκαίρι

Οι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities στην παραλία είναι το inspo που χρειάζεσαι για τις διακοπές σου

Τα beach cover ups που προτιμούν οι Ελληνίδες celebrities φέτος το καλοκαίρι Instagram

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναδείξουμε το μαγιό αλλά και το στιλ μας μέσω του beachwear look μας όπως και να αισθανθούμε όμορφα με το σύνολο μας παρόλο που πρόκειται να το βγάλουμε. Οι επιλογές για ένα stylish και ενημερωμένο beach style είναι ποικίλες για να διαλέξεις ανάλογα με το ποια ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και το γούστο σου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού θέλουμε να αισθανόμαστε την ξεγνοιασιά της εποχής στα σύνολα μας τα οποία θέλουμε να είναι δροσερά και ανάλαφρα. Όσον αφορά τις καλοκαιρινές μας διακοπές, εκεί είναι που πλέον δεν είναι επιθυμία το να φοράμε ανάλαφρα και ξέγνοιαστα outfits, αλλά ανάγκη. Στην παραλία, στο beach bar, στην ταβέρνα μετά το μπάνιο, ενώ πολλές φορές μπορεί να έχει βραδιάσει και ακόμη να είμαστε με το μαγιό και αυτά που έχουμε επιλέξει ως cover up. Οι επιλογές που έχουμε για ένα stylish και ανάλαφρο beachwear look είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα στιλ.

Η γκάμα επιλογών που έχουμε στα κομμάτια που διαλέγουμε για την παραλία είναι αρκετά μεγάλη και ποικιλόμορφη καθώς ανάμεσα σε άλλα μπορούμε να επιλέξουμε αέρινα φορέματα, denim σορτσάκια, μονόχρωμα ή statement κιμονό όπως και αέρινα twin sets. Για ανέμελα και άκρως καλοκαιρινά beachwear looks εμπνευστήκαμε από τις προτιμήσεις των Ελληνίδων celebrities.

Τα ωραιότερα beach cover ups εμπνευσμένα από τις Ελληνίδες celebrities για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ