Follow us

Τα κομμάτια για να υιοθετήσεις το latte trend που έκανε τάση στη μόδα η Meghan Markle

To trend του TikΤοκ που η Meghan Markle πήγε ένα βήμα παραπέρα

meghan markle Splash News / Ideal Image

Πλέον χωρίς αμφιβολία μπορούμε να πούμε πως είναι πολλές οι τάσεις που ξεκινούν από τη δημοφιλή πλατφόρμα του TikTok, τόσο στην ομορφιά όσο και στην μόδα, ενώ επίσης χωρίς αμφιβολία μπορούμε να πούμε πως πολλές είναι οι φορές που αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του latte trend το οποίο έγινε viral στο TikTok με πάνω από 93.1 εκατομμύρια αναζητήσεις. Η συγκεκριμένη τάση απευθύνεται κυρίως στον κόσμο της ομορφιάς όπου οι γήινοι τόνοι και συγκεκριμένα οι αποχρώσεις του καφέ όπως μπεζ, καμηλό και εκρού πρωταγωνιστούν σε minimal make up looks. Και ενώ το quiet luxury trend, το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε με ουδέτερες και γήινες αποχρώσεις, είναι ένα από τα top trends που πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν και πρόκειται να το δούμε και την επόμενη, δηλαδή για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024, αναμφίβολα οι camel αποχρώσεις μπορούν να μας βοηθήσουν να πετύχουμε το επιθυμητό minimal quiet luxury αποτέλεσμα.

Μετά από το make up latte trend, η πρόσφατη εμφάνιση της Meghan Markle σε βίντεο το οποίο πραγματευόταν το cyber bullying, με total camel outfit, παρατηρούμε τη δημιουργία του latte trend και στον κόσμο της μόδας με τα camel looks να κερδίζουν έδαφος με παρονομαστή το quiet luxury trend.

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ, επέλεξε να φορέσει ένα αμάνικο turtle neck top σε καμηλό απόχρωση το οποίο συνδύασε με ασορτί tube φούστα σε midi μήκος. Το minimal look της έγινε viral και ταυτίστηκε απόλυτα με το latest latte trend.

Τα κομμάτια με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις ένα latte look

Ασύμμετρο τοπ ντραπέ, Zara

Ασύμμετρη φούστα, H&M

Ντεγκραντέ φόρεμα-τουνίκ από ραμί, Massimo Dutti

Πουκάμισο με τσέπες, Pink Woman

Παντελόνι με κορδόνι ριγέ Beige, ALE

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ