Follow us

Γαία Μερκούρη | Τα άνετα looks που προτιμάει στην πόλη αλλά και στο νησί

Η Γαία Μερκούρη συνδυάζει την άνεση με το στιλ

Γαία Μερκούρη | Τα άνετα looks που προτιμάει στην πόλη αλλά και στο νησί Instagram

Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών επιθυμούμε να δημιουργούμε σύνολα, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, τα οποία θα μας χαρίζουν στιλ ενώ ταυτόχρονα θα αισθανόμαστε απόλυτα άνετες. Και ενώ αυτό μπορεί για αρκετές γυναίκες να σημαίνει ανάλαφρα υφάσματα σε αέρινες γραμμές, για κάποιες άλλες μπορεί να είναι ένα άνετο outfit το οποίο τους δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων όπως και ευελιξία κατά τη διάρκεια της ημέρας τους.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στα athletic outfits της γκαρνταρόμπας μας, τα οποία πολλές από εμάς δεν αποχωριζόμαστε ούτε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών. Ένα athletic twin set μπορεί να μας εξυπηρετήσει τόσο στην άνεση που χρειαζόμαστε για οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να το χρειαστούμε στις διακοπές μας, όσο και εάν επιθυμήσουμε να κάνουμε οποιοδήποτε είδος γυμναστικής μας ταιριάζει για να διατηρήσουμε την ευεξία μας.

Την έμπνευση για ένα stylish καλοκαιρινό athletic look μας την πήραμε από τα bold athletic looks που επιλέγει η Γαία Μερκούρη στις καλοκαιρινές της εμφανίσεις στην πόλη όπως και στις διακοπές. Συγκεκριμένα η Γαία Μερκούρη επιλέγει να φοράει ποδηλατικά κολάν και αθλητικά tops σε έντονες χρωματικές αποχρώσεις τα οποία είναι απόλυτα επίκαιρα, λόγω της τάσης που θέλει τα έντονα χρώματα να πρωταγωνιστούν στις εμφανίσεις μας, όσο και λόγω του ότι αναδεικνύουν υπέροχα τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Το μοντέλο, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, "προτείνει" να φορέσουμε το ποδηλατικό κολάν και το αθλητικό μας μπουστάκι ως ένα άνετο athletic look στην πόλη αλλά και στο νησί και να νιώθουμε απόλυτα άνετες αλλά και stylish.

Αθλητικό σουτιέν μέτριας στήριξης με cup, Oysho

Ποδηλατικό κολάν high rise comfortlux 25 cm, Oysho

Αθλητικό μπουστάκι Medium support από DryMove™, H&M

Ποδηλατικό κολάν άθλησης χωρίς ραφές από DryMove™, H&M

Αθλητικό Τοπ Χωρίς Ραφές με Ριμπ Ύφανση, Calzedonia

Αθλητικό Ποδηλατικό Κολάν, Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ