Follow us

Ευγενία Σαμαρά| Τα looks της στις διακοπές της στην Αμερική είναι το fashion inspo που χρειάζεσαι για τον Σεπτέμβριο

Τα σύνολα της Ευγενίας Σαμαρά που είναι ιδανικά για τη μεταβατική περίοδο του Σεπτεμβρίου

Ευγενία Σαμαρά| Τα looks της στις διακοπές της στην Αμερική είναι το fashion inspo που χρειάζεσαι για τον Σεπτέμβριο Instagram

Κάθε χρόνο όταν πλησιάζει το τέλος του καλοκαιριού αναζητάμε τα σύνολα και τα κομμάτια τα οποία θα μας βοηθήσουν να διανύσουμε ομαλά και με στιλ τη μεταβατική περίοδο του Σεπτεμβρίου. Μπορεί η θερμοκρασία τον Σεπτέμβριο να είναι σχετικά υψηλή, παρ' αυτά υπάρχουν κάποιες μετατροπές που χρειάζεται να κάνουμε τόσο γιατί η εποχή το απαιτεί όσο και για να είμαστε επίκαιρες με τη νέα σεζόν που υποδεχόμαστε.

Πέρα από τα κομμάτια επένδυση που μπορούμε να βρούμε στα αγαπημένα μας fashion brands, αντλούμε συχνά έμπνευση από τα fashion it girls έτσι ώστε να πάρουμε ιδέες για το πως μπορούμε να φορέσουμε αυτά που ήδη έχουμε στη συλλογή μας ή τις προσθήκες που χρειαζόμαστε για να εξοπλίσουμε την γκαρνταρόμπα μας ανάλογα με το στιλ μας.

Για τα φθινοπωρινά μας looks αντλήσαμε το fashion inspo που χρειαζόμασταν από τα σύνολα που επέλεξε η Ευγενία Σαμαρά στο πρόσφατο ταξίδι της στις ΗΠΑ. Η ηθοποιός που συχνά μας χαρίζει έμπνευση με τα σύνολα που επιλέγει στην καθημερινότητα της επέλεξε στο ταξίδι της outfits τα οποία μπορούμε να προσαρμόσουμε στο στιλ μας για να φορέσουμε τον Σεπτέμβριο.

Τα looks που ξεχωρίσαμε

Φόρεσε μία βερμούδα ή σορτς και συνδύασε το με ένα crop top. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα jacket η ένα oversized blazer.

Μία jumpsuit είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να διαλέξεις τον Σεπτέμβριο.


Φόρεσε ένα crop top ή ένα tank top με ένα ιδιαίτερο παντελόνι ή παντελόνα. Συνδύασε το με ένα ζευγάρι sneakers ή μπαλαρίνες ανάλογα με την περίσταση.

Τα φορέματα της άνοιξης ή του καλοκαιριού με το σωστό styling, μπορούν να γίνουν ένα από τα αγαπημένα σου φθινοπωρινά σύνολα. Φόρεσε το φόρεμα σου με ένα denim jacket ή ένα blazer και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, flat mules ή sneakers.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ