Follow us

Αυτό το H&M πουκάμισο έγινε ανάρπαστο στο TikTok και ταιριάζει τέλεια με τζιν παντελόνι

Το πουκάμισο από H&M που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

street style Splash News / Ideal Image

Φέτος, οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024 παρουσιάζουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για έναν σημαντικό λόγο. Οι σχεδιαστές έστρεψαν την προσοχή τους σε κάποια διαχρονικά κομμάτια, παρουσιάζοντας τα με έναν πιο μοντέρνο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνονται στις στιλιστικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το λευκό πουκάμισο, τα οποίο πρωταγωνίστησε στις συλλογές των Loewe, Valentino, Christian Dior, Balmain, Alexander McQueen, Proenza Schouler, Bottega Veneta, Sacai, Louis Vuitton, Prada, Simone Rocha, Zimmermann και The Row.

Οι πιο ενημερωμένες fashionistas μάλιστα έχουν ήδη ξεκινήσει να αναζητούν τα πιο κομψά και ιδιαίτερα λευκά πουκάμισα για τη νέα σεζόν και όπως φαίνεται από το TikTok έχουν ήδη καταφέρει να ανακαλύψουν το αγαπημένο τους. Ο λόγος για ένα λευκό πουκάμισο από τη νέα συλλογή των H&M, το οποίο συνδυάζεται με μία άλλη τάση της σεζόν, εκείνη που θέλει τα βολάν να είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αναβαθμίσουμε ένα look.

Ρίχνοντας μία ματιά στη νέα collection του brand μάλιστα, βρήκαμε μία σειρά από παρόμοια λευκά πουκάμισα, τα οποία είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για να ανανεώσουμε το στιλ μας με τον πιο έξυπνο τρόπο. Φυσικά, ένα πουκάμισο με βολάν ταιριάζει τέλεια με τζιν παντελόνια, δημιουργώντας έτσι την ιδανική "στολή" του φθινοπώρου.

Δες εδώ το βίντεο

Get the Trend

Βαμβακερή μπλούζα με πιέτες νερβίρ H&M

Μπλούζα από μουσελίνα με βολανάκι H&M

Μπλούζα από ποπλίνα με γιακά H&M

Μπλούζα με βολάν H&M

Μπλούζα με τρυπητό κέντημα H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ