Follow us

Αυτό είναι το φόρεμα από τη Zara που θα σε κάνει να μοιάζεις με Παριζιάνα

Το ιδανικό φόρεμα από τη Zara για το φθινόπωρο.

forema Splash News / Ideal Image

Το στιλ των Γαλλίδων λειτουργεί ως αστείρευτη πηγή έμπνευσης για όσες γυναίκες αγαπούν το ανεπιτήδευτο στιλ και δεν ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας. Ακριβώς αυτά τα δύο στοιχεία είναι εκείνα που κάνουν τις Γαλλίδες να ξεχωρίζουν. Δείχνουν πως δεν προσπαθούν πολύ για αν είναι κομψές και έτσι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Λίγο πριν υποδεχτούμε το φθινόπωρο λοιπόν, σίγουρα αξίζει να προσθέσουμε στη συλλογή μας κομμάτια που θα είχαν την έγκρισή τους.

Πιο συγκεκριμένα, εμείς ξεχωρίσαμε ένα φόρεμα από τη νέα συλλογή της Zara, που σίγουρα αξίζει την προσοχή σου. Πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα από ανάγλυφο ύφασμα, αμάνικο, με στρογγυλή λαιμόκοψη και σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του χακί. Είναι εφαρμοστό χωρίς όμως να κάνει τη γυναίκα που το φορά να αισθάνεται άβολα.

Γιατί το ξεχωρίσαμε; Είναι το ιδανικό φόρεμα για day to night εμφανίσεις, ενώ μπορείς να το φορέσεις τόσο αυτή την περίοδο που διανύουμε που έχει ζέστη όσο και αργότερα που θα ξεκινήσει να πέφτει η θερμοκρασία. Αρκεί να δημιουργήσεις layering με ένα πουκάμισο ή μία μπλούζα ή να δημιουργήσεις διάφορες στρώσεις με πανωφόρια όπως η ζακέτα, το σακάκι και η καμπαρντίνα. Κάπως έτσι, θα το φορέσεις από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο σε looks που θα ζήλευε ακόμα και η πιο ενημερωμένη Παριζιάνα.

Get the Item

Αυτό είναι το φόρεμα από τη Zara που θα σε κάνει να μοιάζεις με Παριζιάνα
Μακρύ φόρεμα από ανάγλυφο ύφασμα Zara

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ