Follow us

Το άνετο back to the office look της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Το casual look που επέλεξε για την επιστροφή της στο γραφείο

MissBloom TEAM
Το άνετο back to the office look της Σταματίνας Τσιμτσιλή Instagram@stam_tsimtsili

Η περίοδος προσαρμογής από τις διακοπές στο γραφείο απαιτεί πέρα από μία ανάλαφρη ψυχολογία και ένα αντίστοιχο ανάλαφρο styling έτσι ώστε να εναρμονιστούμε ξανά με περισσότερη ευκολία στη νέα μας καθημερινότητα, εφόσον φυσικά το περιβάλλον εργασίας μας επιτρέπει ένα περισσότερο ελεύθερο styling. Το dress code των διακοπών με αυτό του γραφείου είναι αναμφίβολα δύσκολο να συνδυαστούν όμως μπορούμε να νιώθουμε άνετα με αυτά που επιλέγουμε να φορέσουμε, ειδικά τις πρώτες ημέρες, έτσι ώστε να εγκλιματιστούμε με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.

Τζιν παντελόνια, σορτς ή βερμούδες, πουκάμισα όπως και ανάλαφρα maxi φορέματα είναι κάποιες από τις επιλογές που έχουμε έτσι ώστε το στιλ μας να ανταποκρίνεται στο dress code του γραφείου αλλά και στην -μόλις επέστρεψα από τις διακοπές- διάθεση μας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επίσης φάνηκε να έχει την ανάλογη στιλιστική διάθεση επιστρέφοντας στο γραφείο μετά τις καλοκαιρινές της διακοπές. Συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επιστροφή της στο γραφείο επέλεξε να φορέσει ένα denim παντελόνι ανοιχτόχρωμης απόχρωσης το οποίο συνδύασε με floral crop top και μαύρα flat σανδάλια.

Δες την εμφάνιση της

Εναλλακτικά back to the office looks για το fashion inspo που χρειάζεσαι.

Φόρεσε ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό maxi ή midi φόρεμα και συνδύασε το με flat σανδάλια, μπαλαρίνες, loafers ή mules και ολοκλήρωσε το look σου με ένα λινό πουκάμισο για ένα περισσότερο office look.

Φόρεσε το denim παντελόνι σου, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με ένα γιλέκο και ένα ζευγάρι pointy γόβες, flat μπαλαρίνες ή σανδάλια.

Επέλεξε ένα πουκάμισο και συνδύασε το με ένα σορτς ή βερμούδα. Ολοκλήρωσε το look σου με σανδάλια ή μπαλαρίνες και μία tote bag.

Ένα ανάλαφρο μακρυμάνικο φόρεμα συνδυασμένο με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες είναι μία από τις πιο άνετες back to office εμφανίσεις

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ