Follow us

10 κομμάτια για να ανανεώσεις το στιλ σου τώρα που γύρισες από τις διακοπές

Τα κομμάτια που θα ανανεώσουν το στιλ και τη διάθεση σου

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το στιλ σου τώρα που γύρισες από τις διακοπές street style

Η περίοδος μετά τις διακοπές είναι μία ιδιαίτερη περίοδος για όλους μας. Η μετάβαση από το καλοκαιρινό και ανέμελο mood των διακοπών στην καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης μπορεί κάποιες φορές να μας κάνει να αισθανθούμε μία σύγχυση μέχρι να προσαρμοστούμε σιγά σιγά ξανά. Ένας από τους τρόπους για να μας είναι πιο ήπια αυτή η μεταβατική περίοδος είναι να ανανεώσουμε το στιλ μας με κάποια βασικά κομμάτια, τα οποία είναι κατάλληλα για αυτή την εποχή όμως δεν θα επιλέγαμε στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις καθώς δίνουν περισσότερο ένα φθινοπωρινό vibe.

Σε αυτή την κατηγορία των "μεταβατικών” fashion items μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία όποιο και εάν είναι το στιλ σου ενώ ταυτόχρονα να είναι απόλυτα επίκαιρα με τις επικρατούσες τάσεις της μόδας. Τα denim κομμάτια είναι ιδανικά για αυτή την εποχή όπως και για να κινηθείς με άνεση και διαφορετικό "αέρα” στην καθημερινότητα σου, όπως ένα denim φόρεμα ή μία midi ή maxi denim φούστα. Μία ακόμη ιδανική denim επιλογή πέρα από το denim παντελόνι είναι ένα denim jacket, για τα πρώτα δροσερά βράδια του Σεπτέμβρη. Οι ολόσωμες φόρμες και τα maxi ή σεμιζιέ φορέματα σε σκουρόχρωμους ή γήινους τόνους επίσης θα σε κάνουν να αισθανθείς τη διαφορά στο στιλ σου δίνοντας σου το pre fall look που επιθυμείς. Επίσης αναμφίβολα είναι η ιδανική εποχή για να φορέσεις ξανά μετά από καιρό τα "κλειστά” σου παπούτσια ξεκινώντας με τα πιο άνετα τα οποία είναι αδιαμφισβήτητα ένα ζευγάρι sneakers. Επέλεξε μία λευκή ή μπεζ απόχρωση για να συνοδεύσεις με στιλ τα περισσότερα σύνολα σου.

Τα αξεσουάρ επίσης θα μπορέσουν να σου προσφέρουν την ανανέωση που αποζητάς ειδικά εάν επενδύσεις σε staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας όπως μία κομψή ζώνη ή μία tote bag για να σου προσφέρει στιλ και άνεση σε κάθε περίσταση της καθημερινότητας σου. Φυσικά μπορείς και να διαλέξεις κομμάτια τα οποία ταιριάζουν στο γούστο σου και συμβαδίζουν με την φθινοπωρινή εποχή που πρόκειται να διανύσουμε και να τα συνδυάσεις με κάποια καλοκαιρινά items της συλλογής σου, όπως μία σατέν φούστα με ένα crop ή tank top.

Στην παρακάτω συλλογή θα βρεις 10 κομμάτια τα οποία μπορούν να ανανεώσουν το στιλ αλλά και τη διάθεση σου τώρα που επέστρεψες από τις διακοπές.

Ολόσωμη φόρμα ριγέ Black, ALE

Midi denim φόρεμα, Bershka

Βερμούδα με λεπτομέρεια κουμπιά, Massimo Dutti

Μίνι ντένιμ σεμιζιέ φόρεμα, Pink Woman

Τσάντα ώμου από συνθετικό δέρμα, Marks&Spencer

Sneaker Low Tamaris, Haralas

Ζώνη λεπτή, Helmi

Παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο, H&M

Maxi σατινέ φούστα, Zara

Κοντό τζιν jacket, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ