Follow us

Όλα τα looks που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου για τις διακοπές της στην Ίμπιζα

Τα πρωινά και τα βραδινά σύνολα που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου για τις διακοπές της στο νησί της Ισπανίας

MissBloom TEAM
Όλα τα looks που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου για τις διακοπές της στην Ίμπιζα Instagram

Eνώ βρισκόμαστε ήδη ένα βήμα πριν από το φθινόπωρο, η θερμοκρασία ακόμη θυμίζει καλοκαίρι ενώ είναι πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να εκμεταλλευτούν τον καλό καιρό του Σεπτεμβρίου και να απολαύσουν αυτή την περίοδο τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Και ενώ μπορεί να μελετάμε ήδη τα φθινοπωρινά και χειμερινά looks και κομμάτια τα οποία θα απαρτίζουν την γκαρνταρόμπα μας τη σεζόν που πρόκειται να διανύσουμε, σε περίπτωση που θα πάμε αυτή την περίοδο διακοπές προσπαθούμε να συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά μας κομμάτια με εκείνα που θυμίζουν λίγο φθινόπωρο.

Η Αθηνά Οικονομάκου, αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ίμπιζα με τον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και απολαμβάνουν τις διακοπές τους ξέγνοιαστα κάνοντας μπάνια στη θάλασσα και δίνοντας το παρών στα πιο hot Dj sets που έχει να προσφέρει το night life του νησιού. Η ηθοποιός, όπως είναι λογικό και όπως θα κάναμε όλες, έχει εξοπλίσει τη βαλίτσα της με τα πιο stylish κομμάτια δημιουργώντας ενδιαφέροντα και fashionable looks τόσο στις πρωινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις της ενώ οι αποχρώσεις που επέλεξε στα περισσότερα σύνολα τους είναι γήινες ή ουδέτερες, δείχνοντας έτσι το φθινοπωρινό mood της παρά το ότι βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές.

Δες παρακάτω όλες τις εμφανίσεις της στην Ίμπιζα

Όλα τα looks που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου για τις διακοπές της στην Ίμπιζα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ