Follow us

Η Βάσω Λασκαράκη προτείνει πώς να φορέσουμε το ροζ αυτή την εποχή

Η απόλυτη τάση του καλοκαιριού και πώς να την φορέσεις αυτή την εποχή

Η Βάσω Λασκαράκη προτείνει πώς να φορέσουμε το ροζ αυτή την εποχή Instagram

Μία τάση που θα μπορούσαμε χωρίς αμφιβολία να πούμε πως δημιουργήθηκε εκτός της πασαρέλας και που είδαμε περισσότερο φέτος το καλοκαίρι, είναι εκείνη που "γεννήθηκε" από την ταινία της Greta Gerwig, Barbie. Το Barbiecore trend ή αλλιώς Barbie mania έφερε όλες τις αποχρώσεις του ροζ και του φούξια στο προσκήνιο περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, τόσο στον κόσμο της ομορφιάς όσο και στον κόσμο της μόδας. Τα fashion brands διέθεταν, και ακόμη διαθέτουν, μεγάλη ποικιλία σε όλα τα ροζ fashion items και έχουμε έτσι την επιλογή να εντάξουμε το Barbie trend στις εμφανίσεις μας με το styling που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά μας.

Φούστες, φορέματα, σορτς, μαγιό, παντελόνια όπως και αξεσουάρ είναι κάποιες από τις επιλογές που είχαμε το καλοκαίρι για να δημιουργήσουμε ένα Barbie like look για κάθε πιθανή περίσταση. Πέρα από τις επιλογές που μας πρόσφεραν τα αγαπημένα μας fashion brands, πολλές celebrities αλλά και fashion it girls επέλεξαν να εντάξουν την ροζ τάση στα looks τους. ΄Οχι μόνο επειδή είναι τάση, αλλά και επειδή οι ροζ και φούξια τόνοι αναδεικνύουν απόλυτα τη μαυρισμένη επιδερμίδα, κάτι που ισχύει και για την pre fall εποχή που διανύουμε, καθιστώντας το ροζ και το φούξια, κάποια από τα χρώματα που μπορούμε να προσθέσουμε στα φθινοπωρινά μας looks.

Για ένα stylish ροζ φθινοπωρινό σύνολο μας ενέπνευσε η Βάσω Λασκαράκη. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, επέλεξε στις διακοπές της στην Ιταλία να φορέσει ένα twin set σε παστέλ ροζ απόχρωση το οποίο αποτελούταν από ροζ τουνίκ και ασορτί παντελόνι σε άνετη γραμμή. Το look της ολοκλήρωσε με εμπριμέ ασπρόμαυρο top και μαύρα flat σανδάλια.

Δες την εμφάνισή της


Πώς αλλιώς μπορείς να φορέσεις την Barbiecore τάση αυτή την εποχή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ