Follow us

September has come | Τα σύνολα της Σοφίας Καρβέλα που θα σου χαρίσουν το fashion inspo που χρειάζεσαι

Τα κομψά και επίκαιρα σύνολα της Σοφίας Καρβέλα που είναι ιδανικά για τη μεταβατική εποχή του Σεπτεμβρίου

September has come | Τα σύνολα της Σοφίας Καρβέλα που θα σου χαρίσουν το fashion inspo  που χρειάζεσαι Instagram

Επίσημα ημερολογιακά πλέον η σεζόν που διανύουμε είναι το φθινόπωρο και ενώ προετοιμαζόμασταν από τα τέλη του καλοκαιριού τόσο για την επιστροφή στην καθημερινότητα μας όσο και για την επιστροφή στην φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα, η μεταβατική περίοδος που απαιτείται να περάσουμε, κυρίως λόγω της θερμοκρασίας, χρειάζεται καλή διάθεση και στιλιστική ανανέωση.

Και επειδή η στιλιστική ανανέωση θα μας βοηθήσει ιδιαίτερα και σε μια καλή ανανεωμένη διάθεση, το fashion inspo που χρειαζόμαστε πάντα βοηθάει τόσο για να προσανατολιστούμε σε ποια κομμάτια - κλειδιά επιθυμούμε να επενδύσουμε όσο και πώς να συνδυάσουμε τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Για το fashion inspo του Σεπτεμβρίου αντλήσαμε έμπνευση από τα σύνολα της Σοφίας Καρβέλα η οποία εδώ και καιρό έχει επιστρέψει στη Νέα Υόρκη, όπου και μένει μόνιμα, και λόγω της θερμοκρασίας εκεί έχει ήδη ξεκινήσει να δημιουργεί φθινοπωρινά looks δίνοντας μας ιδέες για τις δικές μας φθινοπωρινές εμφανίσεις.

Η Σοφία Καρβέλα τολμάει να κάνει bold mix&match στα σύνολα της, επιλέγει συχνά σακάκια, τζιν παντελόνια όπως και πουκάμισα δημιουργώντας stylish και πολύ επίκαιρα looks εντάσσοντας την εκάστοτε τάση της σεζόν στο στιλ και το γούστο της.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks τα οποία θα σου προσφέρουν την έμπνευση που αναζητάς για τις εμφανίσεις σου τον Σεπτέμβριο.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ