Follow us

Τα παντελόνια που φορούν κάθε φθινόπωρο οι πιο κομψές γυναίκες

Τα παντελόνια που δεν αποχωρίζονται οι fashionistas.

street style Splash News / Ideal Image

Πολλές γυναίκες, κάθε φορά που επιθυμούν να ανανεώσουν το στιλ τους, δημιουργούν λίστες με όλα όσα αξίζει να προσθέσουν στη συλλογή τους. Κάπως έτσι, καταφέρνουν να κάνουν οργανωμένες αγορές χωρίς να ξεφεύγουν από το budget τους και χωρίς να γεμίζουν τη ντουλάπα τους με ρούχα που δεν πρόκειται να φορέσουν. Όσον αφορά στο στιλ του φθινοπώρου, σε περίπτωση που θέλεις να ακολουθήσεις την εν λόγω συμβουλή, αξίζει σίγουρα να δημιουργήσεις μία λίστα με τα παντελόνια της σεζόν.

Τώρα που η θερμοκρασία πέφτει άλλωστε, η προσοχή μας στρέφεται αυτομάτως στα bottoms που θα φορέσουμε ώστε να δημιουργήσουμε τις πιο κομψες εμφανίσεις. Ευτυχώς για όλες μας, οι fashion experts έχουν κάνει τη δική τους έρευνα και έχουν καταλήξεις στα παντελόνια που αξίζει να προσθέσεις στη ντουλάπα σου αυτή την περίοδο. Φυσικά, πρόκειται για τρία bottoms που είναι διαχρονικά και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα.

Διαβάστε Επίσης

#1 Τζιν παντελόνι

Μπορεί να θεωρείται ως το bottom που είναι ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου, ωστόσο το φθινόπωρο είναι η στιγμή του να λάμψει. Ο λόγος για το τζιν παντελόνι, δηλαδή εκείνο που πρωταγωνιστεί στη "στολή" που επιλέγουν οι περισσότερες γυναίκες καθημερινά. Είναι άνετο, πολύ πρακτικό, ενώ μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους.

#2 Μαύρη ψηλόμεση παντελόνα

Η μαύρη ψηλόμεση παντελόνα είναι ένα από τα πιο κολακευτικά κομμάτια που μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου. Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί στο γραφείο σε ένα smart casual σύνολο μέχρι τη βραδινή έξοδο.

#3 Λευκό παντελόνι

Η λίστα με τα must have παντελόνια της σεζόν ολοκληρώνεται με το λευκό παντελόνι που δεν είναι αποκλειστικά το bottom του καλοκαιριού, αλλά πολύ περισσότερου όλου του χρόνου. Συνδυάζεται με κάθε πιθανή απόχρωση και γενικώς προσφέρει μεγάλη στιλιστική ευελιξία.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ