Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει πώς να φορέσεις μία floral φούστα αυτή την εποχή

Ο επίκαιρος τρόπος που επέλεξε να φορέσει τη floral φούστα της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει πώς να φορέσεις μία floral φούστα αυτή την εποχή Instagram

Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, επιθυμούμε μέσω του στιλ μας να νιώσουμε την αλλαγή της καθημερινότητας μας με έναν τρόπο που θα μας ανανεώσει. Αυτό μπορεί εύκολα να συμβεί ανανεώνοντας την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια – κλειδιά που μπορούμε να συνδυάσουμε τόσο με τα καλοκαιρινά fashion items που προτιμούσαμε κατά τους θερινούς μήνες αλλά και με εκείνα που θα επιλέξουμε στις εμφανίσεις μας για να διανύσουμε τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου.

Κάτι ακόμη που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνδυάσουμε με τέτοιο τρόπο τα fashion items που επιλέγαμε κυρίως το καλοκαίρι, και είναι ακόμα μέσα στην ντουλάπα μας, με styling που να ταιριάζει στο φθινοπωρινό mood στο οποίο σταδιακά μπαίνουμε. Κάποιες εποχές τις έχουμε ταυτισμένες στο μυαλό μας με συγκεκριμένα fashion items όπως και σύνολα ή χρώματα, η αλήθεια όμως είναι ότι κάποια, αν όχι τα περισσότερα από αυτά τα κομμάτια μπορούν να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε stylish σύνολα σε αρκετές περιστάσεις και εποχές. Οι θηλυκές και άνετες floral φούστες κατατάσσονται στην κατηγορία των ρούχων που δεν αποχωριζόμαστε από τις εμφανίσεις μας ακόμη και εάν δεν είναι άνοιξη ή καλοκαίρι, δύο από τις βασικές εποχές με τις οποίες ταυτίζουμε το λουλουδάτο μοτίβο.

Την έμπνευση για το πώς να δημιουργήσουμε ένα επίκαιρο σύνολο φορώντας μία midi floral φούστα αυτή την εποχή, μας την χάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε να φορέσει μία midi floral φούστα σε μαύρο μοτίβο, την οποία συνδύασε με μαύρο top και flat nude πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις του pattern όπως και το μαύρο χρώμα του top της έδωσαν το απαραίτητο φθινοπωρινό mood που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή συνδυάζοντας τα καλοκαιρινά μας κομμάτια με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι επίκαιρα.

Κρεπ φούστα, H&M

Midi φλοράλ φούστα με άνοιγμα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ