Follow us

Η Chiara Ferragni δημιούργησε το απόλυτο φθινοπωρινό σύνολο με το item που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Στιλιστική έμπνευση για το φθινόπωρο από την Chiara Ferragni.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Η περίοδος που διανύουμε χαρακτηρίζεται και ως μεταβατική αφού η θερμοκρασία είναι ακόμα άστατη. Δεν έχει ούτε κρύο ούτε ζέστη, βρέχει και συχνά απροειδοποίητα και κάπως έτσι εμείς χρειάζεται να προσαρμοστούμε στιλιστικά χωρίς να νιώθουμε πως κάνουμε έκπτωση στην αισθητική μας. Εκτός από κάποιες χρήσιμες στιλιστικές συμβουλές, ιδιαίτερη βοήθεια είναι και τα looks που δημιουργούν οι διάσημες fashion influencers και μοιράζονται στα προφίλ τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι μία πρόσφατη ανάρτηση της Chiara Ferragni που μας έκανε να πατήσουμε το κουμπί της αποθήκευσης, ώστε να το αντιγράψουμε στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Chiara Ferragni δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία με τον σύζυγο και τα δύο παιδιά της στην οποία φαίνεται να φορά ένα ιδανικό σύνολο για την τρέχουσα περίοδο, το οποίο μπορείς να αντιγράψεις εύκολα. Ένα από τα κομμάτια που φόρεσε μάλιστα το έχεις σίγουρα και στη δική σου γκαρνταρόμπα. Η influencer λοιπόν συνδύασε ένα λευκό t-shirt με μπεζ πλεκτή φούστα, καφέ δερμάτινα loafers και μπεζ mini handbag.

Η εν λόγω εμφάνιση της Chiara Ferragni μάς υπενθύμισε τον στιλιστικό κανόνα που ακολουθούν οι fashion experts για τη μεταβατική περίοδο που λέει πως μπορούμε να συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά ρούχα με εκείνα που προορίζονται για το φθινόπωρο. Το λευκό t-shirt βέβαια ανήκει στην πολύ ξεχωριστή κατηγορία των ρούχων που μπορείς να φορέσεις όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε, ωστόσο είναι ένα από τα staples του θερινού ντυσίματος.

Εάν αναρωτιέσαι πως μπορείς να το φορέσεις ακόμα και το φθινόπωρο, σου προτείνουμε να το συνδυάσεις με μία φούστα σε λεπτή πλέξη που είναι απαραίτητο bottom για αυτή την περίοδο.

Το φθινοπωρινό look της Chiara Ferragni

Get the Look

Βαμβακερό T-shirt H&M

Ψηλόμεση φούστα Zara

Loafers Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ