Follow us

Το back to work look της Χριστίνας Κοντοβά είναι το fashion inspo που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή

Με το πιο κομψό denim on denim look

Το back to work look της Χριστίνας Κοντοβά είναι το fashion inspo που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή Instagram@ckontova

Στην έναρξη της κάθε νέας σεζόν αναζητάμε τα κομμάτια όπως και τα styling combos τα οποία θα μας βοηθήσουν να ανανεώσουμε τη διάθεση μας, την γκαρνταρόμπα μας όπως και θα μας διευκολύνουν να διανύσουμε περισσότερο ομαλά τη μεταβατική περίοδο. Ειδικότερα όταν επιστρέφουμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές και βρισκόμαστε στις αρχές του φθινοπώρου, τα looks που επιλέγουμε επιθυμούμε να έχουν ένα φθινοπωρινό mood έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαχωρίσουμε τόσο στιλιστικά όσο και ψυχολογικά τη διαφορά στην καθημερινότητα μας.

Για την επιστροφή στην εργασία μας μπορούμε αναμφίβολα να συνδυάσουμε τα καλοκαιρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με διαφορετικό τρόπο έτσι ώστε να δημιουργήσουμε outfits που συμβαδίζουν περισσότερο με το κλίμα της εποχής. Κάτι που ακόμη που μπορούμε να κάνουμε είναι να εντάξουμε με τον τρόπο που ταιριάζει στο στιλ μας, τάσεις της σεζόν με αρμονικό και ήπιο τρόπο. Συγκεκριμένα, η τάση denim on denim που πρωταγωνίστησε τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι, πρόκειται να κυριαρχήσει και τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24, δίνοντας μας έτσι την ευκαιρία να δημιουργήσουμε επίκαιρα και κομψά φθινοπωρινά σύνολα απόλυτα εναρμονισμένα με το mood του Σεπτέμβρη.

Ένα πολύ κομψό back to work look επέλεξε η Χριστίνα Κοντοβά για την επιστροφή της στο γραφείο δημιουργώντας ένα φθινοπωρινό σύνολο με την denim on denim τάση. Η Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε ένα denim crop πουκάμισο σε σκούρα απόχρωση το οποίο συνδύασε με ασορτί denim wide leg παντελόνι σε σκούρα απόχρωση, και τα δύο κομμάτια από τη νέα συλλογή του brand της Ckontova.

Δες την εμφάνισή της

Get the look

Το back to work look της Χριστίνας Κοντοβά είναι το fashion inspo που χρειαζόμαστε αυτή την εποχή
Denim Crop Shirt, Ckontova
Denim Pants Black, Ckontova

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ