Follow us

5 πουκάμισα από την Η&Μ που είναι ιδανικά για τις ημέρες που δεν ξέρεις πώς θα είναι ο καιρός

Τα πουκάμισα που θα σε διευκολύνουν στιλιστικά τις ημέρες που σε προβληματίζει το τι θα φορέσεις

5 πουκάμισα από την Η&Μ που είναι ιδανικά για τις ημέρες που δεν ξέρεις πώς θα είναι ο καιρός Splash News / Ideal Images

Ο Σεπτέμβριος και οι πρώτες βροχερές ημέρες του επίσημα ξεκίνησαν και πέρα από τις πιθανές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα μας, αυτό που μπορεί να μας προβληματίσει είναι τι θα επιλέξουμε να φορέσουμε. Εάν έχεις βρεθεί στην (άβολη) θέση να έχεις επιλέξει ελαφρύτερο outfit από αυτό που απαιτεί ο καιρός μην προβλέποντας σωστά ή κάτι περισσότερο ζεστό από αυτό που χρειάζεται, τότε σίγουρα αντιλαμβάνεσαι πόσο σημαντικό είναι να έχεις στο μυαλό σου και να είσαι "εξοπλισμένη” με key items για τις ημέρες που ο καιρός είναι άστατος.

Αναμφίβολα ένα ζευγάρι κλειστά παπούτσια τα οποία θα διατηρήσουν τα πόδια σου στεγνά όπως και το βήμα σου σταθερό είναι απαραίτητα, ενώ ένα παντελόνι με μακριά μπατζάκια είναι επίσης ένα κομμάτι που πρόκειται να σε διευκολύνει διατηρώντας ταυτόχρονα τη θερμοκρασία του σώματος σου στα επιθυμητά επίπεδα. Αυτό που μπορεί περισσότερο να μας προβληματίσει αυτές τις ημέρες είναι ενδεχομένως το τι θα φορέσουμε ως top καθώς μπορεί τη μια στιγμή να αισθανόμαστε ότι ζεσταινόμαστε και λίγη ώρα αργότερα ότι κρυώνουμε. Για αυτό το μεταβατικό στάδιο της εποχής, τόσο στιλιστικά όσο και πρακτικά, είναι ιδανικά τα πουκάμισα.

Τα πουκάμισα πέρα από το ότι μπορούν να φορεθούν ως top, ανάλογα με το outfit σου, μπορείς επίσης να τα φορέσεις και ως ένα ελαφρύ πανωφόρι όταν τα χρειαστείς, να το "ρίξεις” με κομψό τρόπο στους ώμους σου ή να το δέσεις στη μέση σου όταν η θερμοκρασία αρχίζει και ανεβαίνει. Επίσης ένα πουκάμισο σε ουδέτερη απόχρωση δεν θα επηρεάσει το υπόλοιπο σύνολο σου ενώ αντίστοιχα μπορείς να βασίσεις όλο σου το σύνολο σε αυτό εάν διαλέξεις ένα σε έντονη απόχρωση. Φυσικά μπορείς πάντα να επιλέξεις να φορέσεις και ένα denim πουκάμισο το οποίο θα είναι απόλυτα επίκαιρο και με την denim τάση της εποχής.

Στην παρακάτω συλλογή θα βρεις 5 πουκάμισα από την H&M τα οποία είναι ιδανικά για τις ημέρες που διανύουμε όπως και για όλη τη σεζόν του φθινοπώρου.

Τζιν πουκάμισο, H&M

Πουκάμισο από ποπλίνα σε φαρδιά γραμμή, H&M

Μπλούζα σε φαρδιά γραμμή, H&M

Πουκάμισο από ποπλίνα σε φαρδιά γραμμή, H&M

Λινό πουκάμισο σε φαρδιά γραμμή, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ