Follow us

Σοφία Καρβέλα | Πώς επέλεξε να φορέσει τη ζακέτα που έχει γίνει viral στο TikTok

Πώς φόρεσε η Σοφία Καρβέλα τη ζακέτα που θα δούμε παντού

Σοφία Καρβέλα Instagram@thesofiakarvela

Πλέον πολλές είναι οι τάσεις που είτε δημιουργούνται είτε αναδεικνύονται από την πλατφόρμα του TikTok τόσο από τις fashion influencers όσο και από τις fashionistas, όπου ξεχωρίζουν items που διατίθενται στην αγορά με πολλά από αυτά να γίνονται αμέσως viral και συχνά out of stock. Η νέα φθινοπωρινή viral τάση που βλέπουμε στο TikTok είναι ένα cardigan το οποίο μπορούμε να βρούμε σε πολλά affordable brands και χαρίζει ένα preppy quiet luxury look.

Η ζακέτα πλεκτής ύφανσης συγκεκριμένου ύφους που μοιάζει να ανήκει σε designer's brand, δίνει την εντύπωση ότι είναι κατασκευασμένη από tweed ύφασμα και ανταποκρίνεται απόλυτα στα standards της quiet luxury τάσης. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται στο trend της ήσυχης πολυτέλειας είναι το μπεζ χρώμα της ζακέτας, η κλασσική γραμμή της όπως και τα χρυσά κουμπιά της τα οποία προσφέρουν extra luxury πόντους.

https://www.tiktok.com/@sincerelyshifa/video/7201167494940331306?is_from_webapp=1&sender_device=pc


Πέρα από την άνεση και το cozy feeling που μας χαρίζουν τα αγαπημένα μας cardigans, το συγκεκριμένο ξεχώρισε καθώς συνδυάζει coziness και στιλ. Οι ενημερωμένες fashion lovers την έχουν εντάξει ήδη στα φθινοπωρινά τους looks, ανάμεσα τους και η Σοφία Καρβέλα. Παρόλο που η Σοφία Καρβέλα έχει δείξει σε αρκετές εμφανίσεις της την προτίμηση της στα κομψά και κλασικά blazer, δημιούργησε και προσάρμοσε την τάση του preppy cardigan στο δικό της στιλ και γούστο χαρίζοντας μας ένα fashion inspo look.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο ankle cut denim το οποίο συνδύασε με μαύρο top. Το total black look της αναβάθμισε επιλέγοντας τη δημοφιλή ζακέτα σε μπεζ χρώμα ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με μαύρα loafers και τσάντα ώμου σε καφέ απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ