Follow us

Σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα νέο κοστούμι; Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε την ιδανική απόχρωση

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το must have κοστούμι της νέας σεζόν.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της Βάσιας Κωσταρά στο Instagram είναι αρκετό για να γεμίσουμε με στιλιστική έμπνευση για το στιλ μας. Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την αισθητική και τους συνδυασμούς που δημιουργεί, ενώ συχνά δημοσιεύει βίντεο με στιλιστικές συμβουλές που μας βοηθούν να αναβαθμίσουμε το ντύσιμό μας.

Διαβάστε Επίσης

Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Βάσια Κωσταρά μάς υπενθύμισε τη στιλιστική αξία του κοστουμιού και μάλιστα σε μία απόχρωση που πρωταγωνιστεί στις τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024. Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια φόρεσε ένα γκρι κοστούμι σε loose γραμμή.

Η περίοδος του φθινοπώρου και του χειμώνα είναι ιδανικές για εμφανίσεις με κοστούμι που χαρακτηρίζονται από κομψότητα και φινέτσα, αφού οι συνδυασμοί που μπορείς να δημιουργήσεις είναι τόσοι πολλοί που δεν πρόκειται να το βαρεθείς. Μπορείς να το φορέσεις είτε με flat παπούτσια όπως τα sneakers και τα loafers είτε με ψηλοτάκουνα όπως οι γόβες, τα mules ή ακόμα και τα μποτάκια με τακούνι.

Extra Tip

Εάν θέλεις να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα κοστούμι που είναι ταυτόχρονα διαχρονικό, αλλά και επίκαιρο, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Βάσιας Κωσταρά και να αποκτήσεις ένα σε γκρι απόχρωση. Οίκοι όπως οι Gucci, Max Mara, Emilia Wickstead, Bottega Veneta, Alberta Ferretti, Loewe, Miu Miu, Louis Vuitton και Emilia Wickstead πρόσθεσαν το γκρι, στις διάφορες αποχρώσεις του, στις νέες τους συλλογές, παρουσιάζοντας μας νέους τρόπους για να το φορέσουμε.

Το look της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ