Follow us

Η Γαία Μερκούρη προτείνει τον πιο cool τρόπο για να φορέσεις ένα denim σορτς αυτή την εποχή

Το casual look της Γαίας Μερκούρη που μπορείς να αντιγράψεις με ευκολία

Η Γαία Μερκούρη προτείνει τον πιο cool τρόπο για να φορέσεις ένα denim σορτς αυτή την εποχή Instagram@gaiamercurii

Μπορεί να διανύουμε τη μεταβατική εποχή του φθινοπώρου και να έχουμε αλλάξει πολλά στις εμφανίσεις μας τόσο λόγω της θερμοκρασίας όσο και λόγω του mood μας, παρ' αυτά δεν παύουμε να φοράμε ακόμη κάποια βασικά κομμάτια τα οποία αποτελούσαν την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα. Tops, φούστες, φορέματα, παντελόνες όπως και βερμούδες και σορτς, με το σωστό styling, μπορούν να συνδυαστούν με επιτυχία και να μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό και άνετο φθινοπωρινό look.

Και ενώ μπορεί ένα σορτς ή μία βερμούδα να τα έχεις στο μυαλό σου ως items της θερινής περιόδου, όπως αναφέραμε, με το κατάλληλο styling που αρμόζει για την εποχή μπορείς να δημιουργήσεις ένα φθινοπωρινό outfit φορώντας κάποια από τα καλοκαιρινά κομμάτια της συλλογής σου.

Εάν το να εντάξεις στις φθινοπωρινές σου εμφανίσεις ένα σορτς μπορεί να σε προβληματίζει, τότε αναμφίβολα το σύνολο της Γαίας Μερκούρη πρόκειται να σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για ένα cool και άνετο look. Συγκεκριμένα, η Γαία Μέρκουρη επέλεξε να φορέσει το denim σορτς της και να το συνδυάσει με T-shirt σε loose γραμμή και φυστικί απόχρωση. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με oversized blazer σε μαύρο χρώμα, λευκά sneakers και κάλτσες σε έντονη πράσινη απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Denim σορτς High Waist, H&M

Σορτς τζιν slouchy, Mango

Ντένιμ βερμούδα, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ