Follow us

Ελένη Βουλγαράκη | Αναβάθμισε το βραδινό look της με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια

Πώς αναβάθμισε το σύνολο της με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι γόβες

Ελένη Βουλγαράκη Instagram@voulgaraki_el

Οι περισσότερες γυναίκες και ιδιαίτερα εκείνες που έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τη μόδα, έχουν λατρεία σε κάποιο συγκεκριμένο item το οποίο γνωρίζουν ότι μπορεί να αλλάξει όλο το σύνολο τους όπως και να το αναβαθμίσει. Εάν στο μυαλό σου έρχονται οι τσάντες ή τα παπούτσια, τότε μάλλον ανήκεις σε αυτή την κατηγορία!

Η σχέση που έχουν οι γυναίκες με τα αγαπημένα τους παπούτσια είναι μια πολύ ιδιαίτερη σχέση καθώς γνωρίζουν ότι ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να μεταμορφώσει όλο το look το οποίο έχουμε δημιουργήσει και να του δώσει ένα εντελώς διαφορετικό ύφος εκφράζοντας έτσι το στιλ και το γούστο μας. Πέρα από το ότι ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να δώσει διαφορετικό ύφος στο σύνολο μας μπορεί ταυτόχρονα και να το αναβαθμίσει ή να μας προσφέρει ένα outfit που θα μοιάζει εντελώς διαφορετικό, ανάλογα με την περίσταση που το επιθυμούμε.

Πέρα από τα παπούτσια που επιλέγουμε στην καθημερινότητα μας από τα οποία κυρίως αναζητάμε άνεση και στιλ, τα παπούτσια που επιλέγουμε στις βραδινές μας εξόδους είναι εκείνα στα οποία βασιζόμαστε περισσότερο όσον αφορά τη "μεταμόρφωση" ενός συνόλου μας πόσο μάλλον εάν μιλάμε για ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Τις αγαπημένες και θηλυκές γόβες τις βρίσκουμε σε μεγάλη γκάμα επιλογών που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γούστο όπως και να ταιριάξουν σε κάθε περίσταση αλλά και look.

Διαβάστε Επίσης

Συγκεκριμένα, η Ελένη Βουλγαράκη με ένα ζευγάρι ιδιαίτερες γόβες, μετέτρεψε ένα minimal casual look σε βραδινό. Το σύνολο της αποτελούταν από oversized ριγέ πουκάμισο σε γαλάζιο και λευκό χρώμα και denim παντελόνι σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση και το ολοκλήρωσε με pointy γόβες σε κίτρινη neon απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της

Ελένη Βουλγαράκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ