Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Οι γόβες της είναι αυτές που επιλέγουν οι κομψές Ελληνίδες παρουσιάστριες

Το κομψό και stylish look της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε έξοδο με τον σύζυγο της

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή | Οι γόβες της είναι αυτές που επιλέγουν οι κομψές Ελληνίδες παρουσιάστριες Instagram@stam_tsimtsili

Τα παπούτσια που επιλέγουμε στα σύνολα μας είναι αυτά που δίνουν την χαρακτηριστική πινελιά η οποία μπορεί να αναβαθμίσει το look μας όπως και να δηλώσει ποιο είναι το στιλ και το γούστο μας. Αναμφίβολα ένα απλό και minimal σύνολο μπορούμε να το "μεταμορφώσουμε" με το ζευγάρι παπούτσια που θα επιλέξουμε, ειδικότερα εάν έχουν κάποια ιδιαίτερη γραμμή ή κάποια λεπτομέρεια η οποία τα καθιστά ξεχωριστά.

Η γκάμα παπουτσιών που μας προσφέρεται για να διαλέξουμε ποια επιλογή είναι η κατάλληλη για εμάς ικανοποιεί όλα τα στιλ και γούστα της κάθε γυναίκας, υπάρχουν όμως κάποια συγκεκριμένα σχέδια τα οποία λόγω της κλασικής γραμμής τους όπως και της διαχρονικότητας τους πάντα μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα κομψό και stylish outfit.

Το ζευγάρι που ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτά τα timeless standards και συνδυάζονται ιδανικά με looks που έχουν κλασικό χαρακτήρα είναι οι διαχρονικές two tones γόβες. Πλέον μπορούμε να βρούμε σε ποικιλία επιλογών τα two tones, σε γόβες, σε slingback γόβες, σε slingback flats όπως και σε μπαλαρίνες.

Τα κλασικό αυτό σχέδιο επέλεξε για να ολοκληρώσει το quiet luxury look της η Φαίη Σκορδά την ημέρα της πρεμιέρας της εκπομπής της φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες two tones γόβες σε ένα black&white look.


Ένα εξίσου κομψό σύνολο επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να φορέσει τις two tones sling back γόβες της με χαμηλό τακούνι, σε βραδινή της έξοδο. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα total black look το οποίο απαρτιζόταν από μαύρο T-shirt, μαύρο cigarette denim παντελόνι και blazer εξίσου σε μαύρο χρώμα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Οι γόβες της είναι αυτές που επιλέγουν οι κομψές Ελληνίδες παρουσιάστριες

Nine West, Haralas

Τακούνι ασύμμετρο με διχρωμία, Mango

Slingback ballet flats, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ