Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει πως να φορέσεις το animal print στην βραδινή σου έξοδο αυτή την εποχή

Πώς να φορέσεις το animal print με στιλ στην βραδινή σου έξοδο

MissBloom TEAM
Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει πως να φορέσεις το animal print αυτή την εποχή Instagram

Η κάθε εποχή του χρόνου χαρακτηρίζεται τόσο από διαφορετικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας όσο και από διαφορετικά χρώματα. Κατά την ανοιξιάτικη και τη θερινή περίοδο ανοίγοντας την ντουλάπα μας βρίσκουμε πληθώρα ανοιχτόχρωμων αποχρώσεων, fluo χρωμάτων και ανάλαφρων prints με τα οποία δημιουργούμε καλοκαιρινά και αιθέρια looks κατάλληλα για την περίοδο. Τα μοτίβα που εντάσσονται στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις εμπεριέχουν συνήθως ανοιχτόχρωμους τόνους της χρωματικής παλέτας ενώ αντίστοιχα κατά τη φθινοπωρινή και τη χειμερινή περίοδο οι σκούρες αποχρώσεις όπως και τα σκουρόχρωμα και περισσότερο φθινοπωρινά και χειμερινά μοτίβα εντάσσονται αργά αλλά σταδιακά στις εμφανίσεις μας.

Ο Σεπτέμβριος είναι η περίοδος όπου εισερχόμαστε αργά και σταδιακά στα μεταβατικά looks της εποχής συνδυάζοντας τα με τον σωστό, στιλιστικά, τρόπο έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμούμε όπως και αρμονικό για την εποχή που διανύουμε όπως και για τη θερμοκρασία. Τα prints που θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε περισσότερο φθινοπωρινά και χειμερινά είναι, ανάμεσα σε άλλα, τα animal prints. Οι επιλογές σε animal prints είναι αρκετές για να διαλέξεις ανάλογα με το στιλ και την αισθητική σου ενώ κάποια μοτίβα ταιριάζουν περισσότερο σε ορισμένες περιστάσεις όπως και εποχές.

Για τον μήνα που διανύουμε, ο οποίος είναι ο μεταβατικός μήνας από τη θερινή σεζόν στη φθινοπωρινή, το animal print ζέβρα είναι μία από τις πιο stylish επιλογές που μπορείς να διαλέξεις ειδικά για τις night out εμφανίσεις σου εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα bold σύνολο.

Την έμπνευση για το πως να δημιουργήσουμε ένα stylish look με ένα animal print ζέβρας μας την έδωσε η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη εμφάνιση της. Συγκεκριμένα η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα σε animal print ζέβρας και να ολοκληρώσει το outfit της με χρυσή ζώνη αλυσίδα, μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα oversized blazer το οποίο είχε ρίξει πάνω από τους ώμους της.

Δες την εμφάνισή της

Midi φόρεμα με βολάν animal print, Zara

Σεμιζιέ με δετή ζώνη, H&M

Μίνι κρουαζέ φόρεμα με zebra print, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ