Follow us

The Super Models | Όσα δεν γνωρίζεις για την χρυσή τετράδα

Με αφορμή το ντοκιμαντέρ "The Super Models" που κάνει πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου σταχυολογούμε λιγότερο γνωστές πτυχές της ζωής της Naomi, της Cindy, της Linda και της Christy.

super models Apple TV+ Press

Όταν αναφέρεσαι σε κάποιον με το μικρό του όνομα και ο κόσμος αναγνωρίζει αμέσως για ποιον μιλάς, τότε είναι σίγουρο ότι έχει φτάσει στο απόγειο της επιτυχίας. Για αυτό και όταν λέμε Naomi, Cindy, Linda και Christy ξέρουμε ότι μιλάμε για τα Super Models ή πιο σωστά τις γυναίκες που έδωσαν σάρκα και οστά στον όρο supermodel.

Όσα ξέρουμε για το ντοκιμαντέρ

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα 20 Σεπτεμβρίου στο AppleTV+ εξερευνά τον δρόμο τους προς την απόλυτη καταξίωση, αλλά και τον συνεχιζόμενο επιδραστικό ρόλο τους στην ποπ κουλτούρα μέχρι σήμερα, που διανύουν την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους.

Κάθε επεισόδιο του τετραμερούς ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει σχόλια και ανέκδοτες ιστορίες από μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και του πολιτισμού, μεταξύ άλλων οι: Edward Enninful, David Fincher, John Galliano, Robin Givhan, Marc Jacobs, Kim Jones, Donna Karan, Calvin Klein, Michael Kors, Anna Sui, Annie Veltri, Donatella Versace και Vivienne Westwood.'

Συνέχισε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ