Follow us

Σοφία Καρβέλα | Οι κομψοί τρόποι που προτείνει για να φορέσεις ένα tank top το φθινόπωρο

Οι επίκαιροι τρόποι για να φορέσεις το tank top σου αυτή την εποχή

Σοφία Καρβέλα | Οι κομψοί τρόποι που προτείνει για να φορέσεις ένα tank top το φθινόπωρο Instagram

Αναμφίβολα υπάρχουν items στην γκαρνταρόμπα μας στα οποία βασιζόμαστε για να μας χαρίσουν μια αναβαθμισμένη όπως και ανανεωμένη εμφάνιση. Αυτά τα items διαφέρουν από εποχή σε εποχή, την άνοιξη μπορεί να είναι μια maxi floral φούστα, το καλοκαίρι μια wide leg παντελόνα ή ένα statement σορτσάκι ενώ το φθινόπωρο μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερο blazer ή ένα κομψό cardigan με διακοσμητικές λεπτομέρειες. Είτε επιθυμούμε να δημιουργήσουμε εμφανίσεις με statement κομμάτια είτε ένα casual outfit για τις day to day εμφανίσεις μας, αδιαμφισβήτητα αυτό που βρίσκουμε κοινό σε όλα αυτά είναι η απαραίτητη ανάγκη ενός ουδέτερου top για να τα συνδυάσουμε με αρμονία.

Τα tank tops είναι ιδανικά για να παίξουν τον πασπαρτού ρόλο που επιθυμούμε στα σύνολα μας καθώς συνδυάζονται με στιλιστική επιτυχία τόσο με τις bold όσο και με τις minimal επιλογές που θέλουμε να ακολουθήσουμε. Ειδικότερα, την εποχή του φθινοπώρου, τα tank tops είναι απαραίτητα για να μας βοηθήσουν να διανύσουμε με στιλ τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε καθώς μπορούν να φορεθούν τόσο όταν η θερμοκρασία είναι ανεβασμένη, χαρίζοντας μας την άνεση που χρειαζόμαστε όπως και τις ημέρες όπου είναι απαραίτητο το να δημιουργήσουμε ένα περισσότερο ζεστό σύνολο φορώντας ένα πανωφόρι ή ένα μακρύ παντελόνι.

Μία από τις αγαπημένες μας fall queens, η Σοφία Καρβέλα, επιλέγει τους πιο stylish όπως και επίκαιρους τρόπους για να συνδυάσει τα tank tops της δημιουργώντας ενημερωμένα σύνολα ιδανικά για day to night εμφανίσεις.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα looks της με tank tops για να πάρεις έμπνευση για τα φθινοπωρινά σου σύνολα.







Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ