Follow us

Αυτή είναι η τσάντα από τη Zara που έγινε ανάρπαστη στο TikTok | Μπορείς να προσθέσεις και τα αρχικά σου

Η τσάντα από τη Zara που συνδυάζεται με κάθε φθινοπωρινό σύνολο.

street style Splash News / Ideal Image

Η προσθήκη μίας νέας τσάντας στη συλλογή μας μπορεί να φτιάξει αμέσως τη διάθεση. Τα αξεσουάρ άλλωστε είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσουμε το ντύσιμό μας και συχνά να πειραματιστούμε με διάφορους συνδυασμούς. Ευτυχώς, οι fashionistas του TikTok φροντίζουν να κάνουν τη δική τους έρευνα αγοράς ώστε να μας συστήσουν κάθε νέα must have τσάντα. Ακριβώς αυτό συνέβη και με τη viral τσάντα από τη νέα συλλογή της Zara για το φθινόπωρο του 2023.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία crossbody τσάντα με αποσπώμενα και ρυθμιζόμενα λουριά από δέρμα και canva, την οποία μπορείς να βρεις τόσο σε ανοιχτό καφέ όσο και σε μαύρο χρώμα. H Zara προσφέρει μάλιστα την επιλογή να μπορείς να προσθέσεις τα αρχικά σου στο λουρί της τσάντας, κάνοντας το αποτέλεσμα ακόμα πιο προσωπικό. Το επίσης θετικό με το εν λόγω αξεσουάρ είναι πως συνδυάζεται εύκολο με κάθε φθινοπωρινό σύνολο, λόγω τον neutral αποχρώσεων.

Δες εδώ το βίντεο

Πώς θα φροντίσεις τις τσάντες σου

-1 Βασική προϋπόθεση για να διατηρήσεις τις τσάντες σου σε άριστη κατάσταση είναι να καθαρίζεις το εσωτερικό τους, σχεδόν καθημερινά. Προσπάθησε μόλις επιστρέψεις στο σπίτι, να κάνεις μία σύντομη εκκαθάριση στο εσωτερικό της τσάντας σου, ώστε να ελέγξεις πως δεν έχει γίνει κάποιο "ατύχημα", αλλά και να πετάξεις ό,τι περιττό υπάρχει όπως για παράδειγμα κάποιες αποδείξεις. Αυτή η διαδικασία, όσο βαρετή κι αν σου φαίνεται, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις τη τσάντα σου σε καλή κατάσταση για πολύ καιρό ακόμα, ενώ δεν θα κουβαλάς περιττό βάρος στην καθημερινότητα σου.

Διαβάστε Επίσης

-2 Εξίσου σημαντικό είναι να περιποιείσαι και εξωτερικά τις τσάντες σου. Ειδικά μετά από μία γεμάτη ημέρα που την έχεις αφήσεις στο γραφείο, στο πάτωμα, στο αυτοκίνητο κ.ο.κ αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη. Μάλιστα, η εν λόγω διαδικασία είναι πιο εύκολη και σύντομη από ό,τι πιστεύεις. Αρκεί να χρησιμοποιήσεις ένα νωπό μαντήλι καθαρισμού και να περάσεις με αυτό όλη την επιφάνεια της. Είναι σημαντικό να παρατηρήσεις εάν υπάρχει κάποια γρατζουνιά ή κάποια φθορά, την οποία μπορείς να "σώσεις". Κάπως έτσι, θα κρατάς για χρόνια την αγαπημένη σου τσάντα που θα μοιάζει σαν καινούργια.

-3 Τελευταίο tip, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ο τρόπος που αποθηκεύεις τις τσάντες. Εάν δεν θέλεις να παρατηρείς συνεχώς φθορές σε αυτές, θα πρέπει να τις περιποιηθείς λίγο ακόμα. Ο τρόπος που θα αποθηκεύσεις τις τσάντες σου εξαρτάται βέβαια από το υλικό τους, ωστόσο οι πάνινες τσάντες είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, αφού έτσι δεν θα σκονιστούν.

Get the Item

Τσάντα σε σχέδιο χιαστί Zara

Τσάντα σε σχέδιο χιαστί Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ