Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Επέλεξε το ιδανικό travel look για αυτή την εποχή

Το άνετο και κομψό travel look που επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα για να ταξιδέψει

Χριστίνα Μπόμπα | Επέλεξε το ιδανικό travel look για αυτή την εποχή Instagram

Στις περισσότερες περιστάσεις της καθημερινότητας μας επιθυμούμε τα σύνολα μας να μας εκφράζουν αλλά και να μας προσφέρουν άνεση. Παρόλο που πάντα θέλουμε να είμαστε άνετες, σε κάποιες περιστάσεις είναι απαραίτητο. Οι ημέρες τις οποίες ταξιδεύουμε, είτε με αεροπλάνο, είτε με πλοίο είτε με τρένο ή αυτοκίνητο, η άνεση είναι αναμφίβολα ένα από τα must που λαμβάνουμε υπόψιν μας όταν προετοιμάζουμε το look μας.

Το πως αισθανόμαστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είναι αρκετά σημαντικό, για αρχή το να αισθανόμαστε άνετες αλλά και το σώμα μας χαλαρό, είναι μεγάλης σημασίας λόγω του ότι μπορεί να χρειαστεί είτε να περπατήσουμε παραπάνω, να καθίσουμε για αρκετές ώρες όπως και να κρατάμε τις βαλίτσες και τα σακβουαγιάζ μας, κάτι το οποίο είναι από μόνο του άβολο.

Πέρα όμως από τη σωματική αίσθηση στην οποία μας εξυπηρετεί ένα άνετο outfit, όταν φοράμε ρούχα που μας εκφράζουν και ειδικά όταν ταξιδεύουμε προς έναν νέο προορισμό ή σε έναν προορισμό που γνωρίζουμε αλλά και πάλι αλλάζουμε παραστάσεις, το να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας και το ντύσιμο μας αλλάζει κατά πολύ την εμπειρία μας. Οι επιλογές μας για άνετα όπως και stylish travel looks αλλάζουν ανά εποχή όπως αλλάζουν και οι ανάγκες της καθημερινότητας μας και της γκαρνταρόμπας μας.

Η εποχή του φθινοπώρου είναι ιδανική για να επιλέξουμε κομμάτια διαφορετικού στιλ τα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε μεταξύ τους δημιουργώντας ένα casual chic ταξιδιωτικό σύνολο. Ένα άνετο παντελόνι, φόρμα ή κολάν είναι ιδανικά για την περίσταση ενώ μπορείς να συνδυάσεις το άνετο bottom μέρος του συνόλου σου, για ένα ενδιαφέρον στιλιστικό αποτέλεσμα, με ένα stylish πανωφόρι όπως denim jacket, καμπαρντίνα ή ένα oversized blazer. Φυσικά τα αξεσουάρ μπορούν επίσης να εμπλουτίσουν το look σου. Τα αξεσουάρ τα οποία είναι ιδανικά για να σε εξυπηρετήσουν αλλά και να σου χαρίσουν στιλιστικούς πόντους είναι ένα μαντήλι, ένα καπέλο όπως και μία άνετη και πρακτική τσάντα.

Ένα κομψό φθινοπωρινό travel look επέλεξε η Χριστίνα Μπόμπα για το ταξίδι της με αεροπλάνο. Η Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε ένα total χακί σύνολο, ένα χρώμα που ανήκει χωρίς αμφιβολία στην φθινοπωρινή χρωματική παλέτα. Το σύνολο της αποτελούταν από χακί κολάν, λευκό top και χακί oversized blazer. Το look της ολοκλήρωσε με λευκά sneakers και λευκό jockey hat.

Δες την εμφάνισή της

Χριστίνα Μπόμπα | Επέλεξε το ιδανικό travel look για αυτή την εποχή

Μονόπετο σακάκι, H&M

Κολάν με μήκος μέχρι τον αστράγαλο high rise, Oysho

Μπλούζα χωρίς ραφές με έξω την πλάτη, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ