Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε με έναν πολύ ''φρέσκο'' τρόπο το λευκό παντελόνι αυτή την εποχή

Ο stylish φθινοπωρινός τρόπος που επέλεξε να φορέσει Ελένη Μενεγάκη το λευκό παντελόνι της

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Όποια και εάν είναι η εποχή που διανύουμε, οι ουδέτερες αποχρώσεις πρόκειται να παίζουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας μέσω των διαφορετικών items που αντιπροσωπεύουν την κάθε σεζόν. Και ενώ μπορεί το καλοκαίρι τα λευκά φορέματα, jumpsuits ή σορτς να είναι μέρος κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, κατά τη φθινοπωρινή και χειμερινή σεζόν, μας απασχολεί λίγο περισσότερο ο τρόπος που θα τα εντάξουμε στις εμφανίσεις μας.

Λόγω της ουδετερότητας του λευκού χρώματος, που είναι αντίστοιχη με αυτή του μαύρου, μας δίνεται η δυνατότητα να δημιουργήσουμε εμφανίσεις με λευκά κομμάτια για κάθε πιθανή περίσταση. Πέρα από τα αγαπημένα λευκά tops όπως και τα κλασικά λευκά πουκάμισα, τα λευκά παντελόνια και οι λευκές παντελόνες είναι επίσης ένας πολύ safe όπως και κομψός τρόπος για να δημιουργήσουμε ένα περισσότερο ανοιχτόχρωμο outfit από τα standards που μας "ορίζει” η φθινοπωρινή χρωματική παλέτα.

Ένα λευκό παντελόνι, μπορεί να συνδυαστεί με κάθε απόχρωση που επιθυμούμε δίνοντας μας ένα αποτέλεσμα που πρόκειται να μας βγάλει ασπροπρόσωπες τόσο στις καθημερινές όσο και στις βραδινές εμφανίσεις μας.

Ένα πολύ φρέσκο φθινοπωρινό σύνολο με ένα λευκό παντελόνι δημιούργησε η Ελένη Μενεγάκη σε πρόσφατη εμφάνιση της στην εκπομπή "Ελένη”. Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε να φορέσει ένα λευκό παντελόνι καμπάνα και να το συνδυάσει με φούξια cardigan λεπτής ύφανσης. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με ψηλοτάκουνες pointy γόβες σε nude απόχρωση.

Δες την εμφάνισή της


Φαρδύ σερζέ παντελόνι, H&M

Παντελόνι λευκό, Mango

Παντελόνι με λινό full length, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ